קורונה האם יש סיכוי לחפש דירה להשכרה בימים אלו

• הוסף לסימניות
משהי שואלת, בבניין שלה כרגע מתחילים שיפוץ (של יסודות היא בקומה נמוכה),
ולאור המצב כיוון שהיא ממילא מתגוררת בדירה שכורה ,
היא מחפשת תשובה אם יש סיכוי בימים טרופים אלה למצוא דירה להשכרה , וכן הובלה וכל מה שמסתעף מהעברת דירה
האם זה לא מדי סיכון כיוון שלא יודעים מה ילד יום?

(האם יש כאלה שעברו או מצאו דירה בימים אלו ?)

מה חכמת ההמונים אומרת?
בעז"ה כמובן...

• הוסף לסימניות
אם היא גרה בירושלים אשמח לעזור לה ואדרבה יש מחירים מצוינים בירושלים לאור העובדה שהרבה בחורים תושבי חו'ל אינם בארץ וכמו'כ יש מבחר גדול של דירות לטווח קצר אשמח לעזור במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני שמחה לספר
שברגע זה ממש חתמנו חוזה על דירה נחשקת בבנין שלי שרצו סכום שלא יכלנו לשלם
ולאור המצב הלחוץ הצלחנו להוריד אותם לסכום נמוך בהרבה

אני חושבת שזה הזמן בדיוק למצוא גם דירות זולות
ממליצה מאד

• הוסף לסימניות
אני שמחה לספר
שברגע זה ממש חתמנו חוזה על דירה נחשקת בבנין שלי שרצו סכום שלא יכלנו לשלם
ולאור המצב הלחוץ הצלחנו להוריד אותם לסכום נמוך בהרבה

אני חושבת שזה הזמן בדיוק למצוא גם דירות זולות
ממליצה מאד
צודקת לחלוטין אבל המצב הוא כך בעיקר בירושלים באזורים החרדים המובהקים

• הוסף לסימניות
כן אני מדברת גם על אזור כזה באשדוד רובע ז' אם את מכירה

• הוסף לסימניות
משהי שואלת, בבניין שלה כרגע מתחילים שיפוץ (של יסודות היא בקומה נמוכה),
ולאור המצב כיוון שהיא ממילא מתגוררת בדירה שכורה ,
היא מחפשת תשובה אם יש סיכוי בימים טרופים אלה למצוא דירה להשכרה , וכן הובלה וכל מה שמסתעף מהעברת דירה
האם זה לא מדי סיכון כיוון שלא יודעים מה ילד יום?

(האם יש כאלה שעברו או מצאו דירה בימים אלו ?)

מה חכמת ההמונים אומרת?
בעז"ה כמובן...
לחפש תמיד אפשר
מה השאלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה