חשבתי כך ...וניסיתי זה קצת נותן תחושה שאין סלון בכלל הכככככל מטבח אחד גדול!למה לא לעשות את השיש בקיר ממול, ואת השולחן איפה שהשיש, כך תרוויחי יותר שטח שיש.
יחידה חמודה.
כן בחלק הכי בעייתי פה -אין לי רעיון אחר כרגעחלון של חדר שינה של היחידת דיור למרפסת של הדירה הגדולה??
אני רואה שכתוב חלון גבוה, ועדין זה חלון יחיד של היחידה
תודה - את מומודיעין עילית נכון? אנפורמציה שווה!בטח שילך!!
יש אלפי יח"ד במודיעין עילית, ואין יחידות פנויות...
אני מאמינה שיקבלו על זה 2200 ש"ח.
תודה לךנראה ממש טוב, את הרוחב של החדר שינה הייתי מקטינה ל 2.60 ומסובבת את המיטות שיעמדו עם הגב לחלון, ואז החלל הציבורי יגדל.
ואני גם חושבת כמו @ר גן עדן שאת השיש עדיף בקיר ממול
לפי התכנית זה לא היה נראה שהעמוד תופס כ"כ הרבה מקום, כבר ראיתי יחידה כזאת שפשוט הזמינו מיטה שהראש מיטה חתוך בדיוק איפה שהעמוד וכך לא מפסידים מ"מ....ח
תודה לך
סובבתי וזה קצת גבולי בגלל העמוד ישאר בין המיטות 54 למיטות 90 ברוטו זה לעניין?
אם נעשה מיטות 80 יכול להיות שזה בסדר 54 ס"מ אני מקווה שלפי רב הדעותפי התכנית זה לא היה נראה שהעמוד תופס כ"כ הרבה מקום, כבר ראיתי יחידה כזאת שפשוט הזמינו מיטה שהראש מיטה חתוך בדיוק איפה שהעמוד וכך לא מפסידים מ"מ....
תחשבי על זה
את צריכה לבדוק את קהל היעד באיזור, יכול להיות ש54 מצוין ואין צורך ביותראם נעשה מיטות 80 יכול להיות שזה בסדר 54 ס"מ אני מקווה שלפי רב הדעות![]()
תמיד עדיף לעשות 60. (אמה לפי החזו"א 58 ס"מ, לפי ר"ח נאה - 48 ס"מ).את צריכה לבדוק את קהל היעד באיזור, יכול להיות ש54 מצוין ואין צורך ביותר
טובתמיד עדיף לעשות 60. (אמה לפי החזו"א 58 ס"מ, לפי ר"ח נאה - 48 ס"מ).
ואוו איזה השקעה ! ממש לא היית צריכה -לא נעיםאיך זה?
עריכה: אני רואה שקודם אמא של חני העלתה סקיצה ממש דומה...
ברוך שכיוונתי![]()
יש לי הובי לענין, אל תקחי קשה, זה המקום שלי לפרוק את החלום שעוד לא התגשם...ואוו איזה השקעה ! ממש לא היית צריכה -לא נעים
איך עשית באוטוקד?
את ההסבר הבנתי בכמה מילים וזה לוקח לי דקות בודדת לשנות
תודה אני ינסה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים