כללי האם יש סקריפט??

• הוסף לסימניות
לאילוסטריטור שנותן אפשרות להשתמש במידות גדולות? (כיום הוא מוגבל ל5 מטר בערך) אם אני צריכה גרפיקה ל-11 מטר זה קצת בעיה. וגם בדברים אחרים בתוכנה אני אמורה לעמד עכשיו טורים לגודל 5 מטר המקסימום שם זה 37 ס"מ.
אני מחפשת סקריפט שיתן לי לעבוד דוקא עם אילוס' במידות האלו
(מה שקורה בפועל זה או באינדיזיין שאני פחות שולטת-וא"א להביא משם לפוטושופ סמארט או שאני משתמש בחצי/רבע וכו')
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1298781:
לאילוסטריטור שנותן אפשרות להשתמש במידות גדולות? (כיום הוא מוגבל ל5 מטר בערך) אם אני צריכה גרפיקה ל-11 מטר זה קצת בעיה. וגם בדברים אחרים בתוכנה אני אמורה לעמד עכשיו טורים לגודל 5 מטר המקסימום שם זה 37 ס"מ.
אני מחפשת סקריפט שיתן לי לעבוד דוקא עם אילוס' במידות האלו
(מה שקורה בפועל זה או באינדיזיין שאני פחות שולטת-וא"א להביא משם לפוטושופ סמארט או שאני משתמש בחצי/רבע וכו')
תודה.

כמדומני שבמקרה כזה משתמשים במידות מיצגות, כלומר כל כמה ס"מ=מטר ובדומה.
יש רזולוציות מקובלות לעניין. (לא יודע מהם).

ולא רק מפני הגודל אלא ובעיקר מפני כובד הקבצים הבלתי אפשרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1298795:
כמדומני שבמקרה כזה משתמשים במידות מיצגות, כלומר כל כמה ס"מ=מטר ובדומה.
יש רזולוציות מקובלות לעניין. (לא יודע מהם).

ולא רק מפני הגודל אלא ובעיקר מפני כובד הקבצים הבלתי אפשרי

אכן, עד כמה שידוע לי, קובץ שאת מקטינה במחצית, את מכפילה לו את הרזולוציה, וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
זה לא קבצים כבדים בכלל רק טקסטים אבל יש לי חשיבות מיוחדת לא להקטין מידות. למשל אני רוצה להכין הדמיה של אותיות על בנין אני מעדיפה להכין את האותיות בגודל הנכון ואז להביא לפוטושופ כסמארט. ברגע שיש לי אוקיי לביצוע הקובץ כבר מוכן.
ברגע שמתחילים להשתמש באחוזים זה קצת פחות נח. במיוחד שזה דבר יום יומי אצלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1298800:
אכן, עד כמה שידוע לי, קובץ שאת מקטינה במחצית, את מכפילה לו את הרזולוציה, וכן הלאה.

אין צורך להכפיל רזולוציה. היות שבד"כ ממילא לא רואים את העבודה מקרוב ממש

• הוסף לסימניות
יש לציין שהבעיה היותר גדולה היא לאי אפשר לשמור טקסט חי בגודל כזה ולכן אם יש תיקון זה גם מעצבן מאד.
אם יש מישהו שכותב סקריפטים פה אשמח לבדוק את הענין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה