האם יש עדיפות לטקסט ממש באתר, לעומת טקסט ב-PDF?

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם מבחינת מנועי החיפוש או הקידום בכלל, יש עדיפות לטקסט בפוסט, או שאפשר גם על ידי קובץ PDF?
אני יודעת שגוגל סורקת גם PDF, השאלה שלי האם יש עדיפות בכ"ז לטקסט ממש. כמו"כ לפעמים PDF בעברית ללא ממש קריאים בצורה רגילה כמו טקסט. [שורות מתעוותות - חצי שורה אחרונה קופצת לראש, ועוד בעיות]
תודה

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם מבחינת מנועי החיפוש או הקידום בכלל, יש עדיפות לטקסט בפוסט, או שאפשר גם על ידי קובץ PDF?
אני יודעת שגוגל סורקת גם PDF, השאלה שלי האם יש עדיפות בכ"ז לטקסט ממש. כמו"כ לפעמים PDF בעברית ללא ממש קריאים בצורה רגילה כמו טקסט. [שורות מתעוותות - חצי שורה אחרונה קופצת לראש, ועוד בעיות]
תודה
לכאורה ענית לעצמך, לא?

• הוסף לסימניות
ברור שגוגל תתן עדיפות לתוכן שנמצא בדף עצמו, בעיקר גם בגלל שהוא (כשהוא) מותאם למכשירים ניידים. הם כתבו את זה לא פעם ולא פעמיים.
בכלל המציאות היא שתוצאות שהם בתוך קבצי pdf מגיעות רק כשיש כיוון כזה בחיפוש, כלומר גוגל חושבת שזה מה שאנחנו מחפשים.

• הוסף לסימניות
לא ניתן לצפות בפידיאף במכשיר נייד?

• הוסף לסימניות
לא ניתן לצפות בפידיאף במכשיר נייד?
אפשר לצפות אבל הוא לא מותאם לנייד, בניגוד לאתר רספונסיבי שבו הטקסט מותאם לכל מסך שבו הוא מופיע, או לספר EPUB שגם שם הטקסט "נשפך" בהתאם למסך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה