מידע שימושי האם יש עוד אנשים כמוני שויתרו על ל''ג בעומר במירון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ל''ג בעומר במירון בשבילי היה כמו מעמד הר סיני....
ההשפעות הרוחניות מהמעמד של ההדלקה הראשונה היוו אצלי חלק בלתי נפרד מהעולם הרוחני שלי

ואז היה קורונה... ואז אסון.. ואז הגבלות שונות ומשונות.. ואז מלחמה...
וגם אם היום למראית עין הכל בסדר, הכל רחוק מלהיות מה שהיה...

לפעמים כשאני מדברת על מירון של פעם אני מרגישה (להבדיל) כמו הגולים לבבל
שזכרו איך נראה בית המקדש ומנסים להסביר לדור הבא...

אני פשוט לא מסוגלת לנסוע, לא עם כל הטירוף במכירת הכרטיסים שלא ברור אם יש מלאי או לא..
לא עם זה שאין שום מקום נורמלי לנשים לצפות בהדלקת ביאן..

והכי לא עם המעמד המשפיל של המעבר בתוך הציון בין גדרות הפרדה ועשרות שוטרות זחוחות.

אני חושבת שפשוט אחכה שמשיח יבוא ונרקוד עם רבי שמעון בעצמו בירושלים...

יש עוד מישהו כמוני?

• הוסף לסימניות
כל מילה.
אני מכיר לא מעט אנשים וקבוצות רמי מעלה שויתרו על הנסיעה הקד'

• הוסף לסימניות
ברור ב200 אחוז מירון של היום זה אפילו לא חיקוי של מה שהיה, היום זה אווירה אחרת לגמרי
אבל לפעמים הרבה מהרגש זה הדרמה מסביב שבאמת היום אין אותה (כמו שהיה) אבל צריך להעיר את הרגש להגיע להתפלל ולבכות אולי יחוס עם עני ואביון אולי ירחם
(דרך אגב אולי לנשים זה יותר מורכב אבל לא צריך כרטיסים להגיע למירון והרבה דרכים למקום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה