התייעצות האם יש ערך באתר מלבד מכירות?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא לחשוש,
להוציא את המחשבות האלו ולצאת לעולם,
גם את תקבלו תגובה רעה או ביקורת, תקבלו באהבה ותתקדמו הלאה
אם אנשים היו נפגעים מכל תגובה או ביקורת לא היו לנו גדולים בעולם,
כל הגדולים גדלו כך....

בהצלחה
אני ב"ה לא חוששת מביקורת כמו שאני חוששת מהתוצאות.
החשיבה שלי כיום מהפכנית (היא לא חשיבה שלי דווקא, אבל אני מזדהה עם החשיבה הזו), השאלה אם אני צריכה להעביר הלאה את החשיבה הזו?
ועד כמה לציבור יש כלים לקבל את הדברים?
לי החשיבה הזו עזרה ב"ה, האם אני מחויבת להעביר הלאה את הדברים? (למשל שכל אחד מחויב לעצמו להגשים את עצמו).

• הוסף לסימניות
זה שאת מתלבטת לגבי התוכן של הספרים
למה שאני יקנה ויקח סיכון?
לבעל עסק חייב להיות אמון מלא במוצר שהוא מוכר

מי אמר שהציבור צריך לקבל דבר כזה?
נכון, אני מכירה בכך שכתיבה זה דבר שדורש הרבה אחריות, ומכבדת את ההתלבטויות שלי:)
אני רואה בהן משהו טוב, שמוכיח שאני לא בטוחה בעצמי ושאני מוכנה להיות קשובה לעולם, לקבל ביקורת ואפילו לגנוז חומרים לא מתאימים.
אתר וורדפרס?
לא מבינה בזה, תוכלי לשלוח לי מייל?

• הוסף לסימניות
אני ב"ה לא חוששת מביקורת כמו שאני חוששת מהתוצאות.
החשיבה שלי כיום מהפכנית (היא לא חשיבה שלי דווקא, אבל אני מזדהה עם החשיבה הזו), השאלה אם אני צריכה להעביר הלאה את החשיבה הזו?
ועד כמה לציבור יש כלים לקבל את הדברים?
לי החשיבה הזו עזרה ב"ה, האם אני מחויבת להעביר הלאה את הדברים? (למשל שכל אחד מחויב לעצמו להגשים את עצמו).
עונה לך כסופרת, בלי לקרוא טקסט ספציפי.

אף אחד לא מתעניין בחשיבה שלנו
ולא בדעות שלנו
ולא ברעיונות שלנו

אנשים רוצים סיפור. בשביל סיפור טוב הם מוכנים לשלם (או לטרוח לקחת ספר מהספריה...)
ולכן מה שחשוב לבדוק לפני שמוציאים ספר, זה את טיב הסיפור.

יש קו עלילה בנוי? סצינות טובות? גיבורים מעניינים? קומפוזיציה נכונה? מהלכים? (בכל אחד מאלו אפשר להרחיב עוד הרבה).

האם הסיפור הזה 'מחזיק' את כל פרקיו?

האם הדיאלוגים הם דיאלוגים, ולא נאומים ארוכים? תקף גם למחשבות של הגיבורים. (לקוראים שלנו יש מנהג נלוז, לנטוש נאומים מייגעים בעיצומם. לכן חשוב להקפיד בכתיבת מחשבות או הגיגים שאינם חלק ישיר מהעלילה, שהם לא יימשכו יותר משניים או שלושה משפטים, וגם זה הרבה).

האם המהלך כולו הגיוני ברמה סבירה, תואם מציאות? (הוא לא חייב לקרות במציאות, אבל לפחות להתכתב איתה...)

וכן הלאה והלאה.

• הוסף לסימניות
למשל שכל אחד מחויב לעצמו להגשים את עצמו
זה בעינייך חשיבה מהפכנית שלציבור אין כלים להבין?

אני חושבת שבלי לשים לב את מרחיקה מעצמך את קהל היעד שלך, וחבל

• הוסף לסימניות
אתר מכירות קטן לא אמור לעלות 200 בחודש
דומיין 80 בשנה
אלמנטור 350 בשנה
אחסון 25 לחודש

ככלל אתר זה גם נכס דיגיטלי וירטואלי
כרטיס ביקור דיגיטלי ואמינות: גם אם אין מכירות ישירות, אתר אינטרנט מעניק לך נוכחות מקצועית ואמינות. הוא מהווה פלטפורמה שבה אנשים יכולים ללמוד עליך, על ספריך, על סגנונך ועל הרקע שלך. בעידן הדיגיטלי,

יש מצב שהאתר לא מאופיין ומפותח ברמה שמושכת ולכן לא נותן תוצאות
כמו גם חוסר פרסום שלו, אם האתר לא מקודם.
זה כבר שאלה אחרת אם להשקיע

בכל אופן אפשר לשקול לעבור לאחסון זול יותר

• הוסף לסימניות
נכון, אני מכירה בכך שכתיבה זה דבר שדורש הרבה אחריות, ומכבדת את ההתלבטויות שלי:)
אני רואה בהן משהו טוב, שמוכיח שאני לא בטוחה בעצמי ושאני מוכנה להיות קשובה לעולם, לקבל ביקורת ואפילו לגנוז חומרים לא מתאימים.

לא מבינה בזה, תוכלי לשלוח לי מייל?
דבר ראשון לשים לינק לאתר בחתימה.

• הוסף לסימניות

ולא בדעות שלנו
ולא ברעיונות שלנו

אנשים רוצים סיפור. בשביל סיפור טוב הם מוכנים לשלם (או לטרוח לקחת ספר מהספריה...)

יש קו עלילה בנוי? סצינות טובות? גיבורים מעניינים? קומפוזיציה נכונה? מהלכים? (בכל אחד מאלו אפשר להרחיב עוד הרבה).

האם הדיאלוגים הם דיאלוגים, ולא נאומים ארוכים? תקף גם למחשבות של הגיבורים. (לקוראים שלנו יש מנהג נלוז, לנטוש נאומים מייגעים בעיצומם. לכן חשוב להקפיד בכתיבת מחשבות או הגיגים שאינם חלק ישיר מהעלילה, שהם לא יימשכו יותר משניים או שלושה משפטים, וגם זה הרבה).

האם המהלך כולו הגיוני ברמה סבירה, תואם מציאות? (הוא לא חייב לקרות במציאות, אבל לפחות להתכתב איתה...)

וכן הלאה והלאה.

זה בעינייך חשיבה מהפכנית שלציבור אין כלים להבין?

אני חושבת שבלי לשים לב את מרחיקה מעצמך את קהל היעד שלך, וחבל
תודה על התגובות!

לגבי התוכן של הספר סביבו אני מתלבטת, לא מדובר בספר פרוזה.

אני לא רק סופרת.. אני גם מתמודדת נפש וגם עם חרדה חברתית, גמגום, חוסר אמון בעצמי ועוד...
ובתהליך היציאה לאור שלי כתבתי מאמרים עם מסקנות חשובות והפקתי אותם בספר "גיבור הסיפור", ואני מתלבטת אם הוא מתאים לציבור הרחב, כי הציעו לי לשווק אותו באופן שיגיע לציבור כולו.
התלבטות שלי כעת היא אם התוכן ראוי, או אם יש לציבור כלים מתאימים להכיל את התוכן הזה.
מדובר בחשיבה מהפכנית כי היא באה לשלול סוגי חשיבה עליהם גדלנו.

• הוסף לסימניות
אתר מכירות קטן לא אמור לעלות 200 בחודש
דומיין 80 בשנה
אלמנטור 350 בשנה
אחסון 25 לחודש

ככלל אתר זה גם נכס דיגיטלי וירטואלי
כרטיס ביקור דיגיטלי ואמינות: גם אם אין מכירות ישירות, אתר אינטרנט מעניק לך נוכחות מקצועית ואמינות. הוא מהווה פלטפורמה שבה אנשים יכולים ללמוד עליך, על ספריך, על סגנונך ועל הרקע שלך. בעידן הדיגיטלי,

יש מצב שהאתר לא מאופיין ומפותח ברמה שמושכת ולכן לא נותן תוצאות
כמו גם חוסר פרסום שלו, אם האתר לא מקודם.
זה כבר שאלה אחרת אם להשקיע

בכל אופן אפשר לשקול לעבור לאחסון זול יותר
האתר שלי הוא דרך "החנות האינטרנטית" האמת ש200 ש"ח זה לאחר שעשו לי הנחה כי הסברתי שאין לי מכירות...
אין לי ידע בכלל בנושא הזה, אם יש כאן מבינים בתחום שלחו לי הודעה ואולי אעביר את האתר למסלול יותר זול. (האתר צריך להיות עם קישור לחברת שליחויות).
דבר ראשון לשים לינק לאתר בחתימה.

מעל חצי שנה היה לינק בחתימה ולא היו כמעט מכירות בכלל.
כרגע יש לינק לבוקפוד, אולי אעביר לשם את הספרים שלי כך שאין צורך באתר.

• הוסף לסימניות
החנות האינטרנטית של ישראכרט
זה מערכת סגורה ולא וורדפס,
זה בהחלט לא אתר עצמאי ואין אפשרות להעביר לאחסון אחר אלא לבנות מ0 חדש
לא יודע כמה אפשר לקדם את זה
ואם אין מכירות יש מצב שלא שווה ההשקעה להישאר שם
לפי הבנתי גם לא היה השקעה של כסף מי יודע מה לבנות את זה
אלא מגיע כתבנית מוכן פער תשלום חודשי
ואפשר בהחלט לנסות דרכי שיווק אחרים.

• הוסף לסימניות
לדעתי את טובה מאוד בתור סופרת
ולא טובה בכלל בשיווק
שיווק זה מקצוע בפני עצמו
תפני לאיש מקצוע תמורת אחוזים

בעניין האתר:
בשביל כמה ספרים גם דף נחיתה ב1000שח יספיק
העלות החודשית היא 50 לחודש

• הוסף לסימניות
במקומך, את כל ההתלבטויות וחיבוטי הנפש לא הייתי מפרסמת תחת אותו שם שבו מתפרסם הספר שלך
אנשים כמוני יוצאים לאור/מגשימים את עצמם כדי לזכות לריפוי ולא כדי לזכות לאהדת הקהל.
אני לא רוצה רוצה שיקראו אותי, ואם אנשים קוראים את הספרים שלי זה עבור עצמם. (אני כן רואה חובה להפיץ את ספריי).
בדיוק היום קיבלתי שיחת טלפון מקוראת, לאחר שפרסמתי מודעת פרסום במקומון בעיר מגורי..
היא שמחה לשמוע שאני א. פרי וספרה לי עד כמה אהבה לקרוא את ספרי הראשונים וביקשה שאשלח לה ספרים שיגיעו אליה עד שבועות.
יש כנראה לכתיבה שלי קהל, אני צריכה רק למצוא אותו. גם אם מדובר בקהל קטן מאוד, הוא קיים.

ולא טובה בכלל בשיווק
שיווק זה מקצוע בפני עצמו
חיפשתי שיווק כזה.. אם יש כזה דבר אשמח שתשלחו לי פרטים..
האמת שהתחביב שלי לעשות לעצמי שיווק שלילי, מה לעשות זה האופי לי... אני לא חושבת שאנשים צריכים לחשוב עלי דברים טובים (או רעים) מאמינה שכולנו שווים ועדיף להיות אותנטים (בגבול הטעם הטוב).

• הוסף לסימניות
אני לא רק סופרת.. אני גם מתמודדת נפש וגם עם חרדה חברתית, גמגום, חוסר אמון בעצמי ועוד...
ובתהליך היציאה לאור שלי כתבתי מאמרים עם מסקנות חשובות והפקתי אותם בספר "גיבור הסיפור", ואני מתלבטת אם הוא מתאים לציבור הרחב, כי הציעו לי לשווק אותו באופן שיגיע לציבור כולו.
התלבטות שלי כעת היא אם התוכן ראוי, או אם יש לציבור כלים מתאימים להכיל את התוכן הזה.
מדובר בחשיבה מהפכנית כי היא באה לשלול סוגי חשיבה עליהם גדלנו.
הנה קטע שיווקי טוב!
חיובי פתוח אמיתי
תמשיכי כך !

• הוסף לסימניות
הנה קטע שיווקי טוב!
חיובי פתוח אמיתי
תמשיכי כך !
חיובי, פתוח ואמיתי כן.
שיווקי ממש לא.
אף אחד לא אוהב להרגיש טיפש, ומסיבה זו אף אחד לא יקנה ספר שהסופרת שלו מתלבטת אם יש לו כלים להכיל את התוכן.

מצטרפת להודעה הנ"ל👇
ולא טובה בכלל בשיווק
שיווק זה מקצוע בפני עצמו

• הוסף לסימניות
מעל חצי שנה היה לינק בחתימה ולא היו כמעט מכירות בכלל.
כרגע יש לינק לבוקפוד, אולי אעביר לשם את הספרים שלי כך שאין צורך באתר.
בלת"ק חלקי
מבחינתי אתר משדר אמינות ומקצועיות.

בנוגע לבוקפוד:
א. זכור לי שהאתר נחסם בנטפרי, את יכולה אולי לנסות לפנות אליהם שיפתחו קישור ספציפי (או שכבר עשית את זה? לא בדקתי)
ב. הצעת ייעול: יש אפשרות להטמיע את מכירת הספרים דרך בוקפוד באתר שלך.
איזה כיף לראות שהפלטפורמה הזו מצליחה!

• הוסף לסימניות
לא מבינה בשיווק...

האמירה ש"לא יודעת אם הציבור בשל"
גורמת לי לסקרנות ואתגר לקרא
מה רק לי?!

• הוסף לסימניות

ולא בדעות שלנו
ולא ברעיונות שלנו

וכן הלאה והלאה.
מסכימה עם כל מילה. רק שמעניין שיש סופרות שכותבות הגיגים ארוכים מאד ומצליחות! איך הן עושות את זה פלא בעיני :)

• הוסף לסימניות
היום בעידן האיי איי והvibe coding לא צריך לשלם לאף אחד
אפשר לבנות אתר יפה מאוד לשלם מינימום על אחסון או לא לשלם בכלל

• הוסף לסימניות
אנשים כמוני יוצאים לאור/מגשימים את עצמם כדי לזכות לריפוי ולא כדי לזכות לאהדת הקהל.
אני לא רוצה רוצה שיקראו אותי, ואם אנשים קוראים את הספרים שלי זה עבור עצמם. (אני כן רואה חובה להפיץ את ספריי).
בדיוק היום קיבלתי שיחת טלפון מקוראת, לאחר שפרסמתי מודעת פרסום במקומון בעיר מגורי..
היא שמחה לשמוע שאני א. פרי וספרה לי עד כמה אהבה לקרוא את ספרי הראשונים וביקשה שאשלח לה ספרים שיגיעו אליה עד שבועות.
יש כנראה לכתיבה שלי קהל, אני צריכה רק למצוא אותו. גם אם מדובר בקהל קטן מאוד, הוא קיים.

חיפשתי שיווק כזה.. אם יש כזה דבר אשמח שתשלחו לי פרטים..
האמת שהתחביב שלי לעשות לעצמי שיווק שלילי, מה לעשות זה האופי לי... אני לא חושבת שאנשים צריכים לחשוב עלי דברים טובים (או רעים) מאמינה שכולנו שווים ועדיף להיות אותנטים (בגבול הטעם הטוב).
תוכלי לפנות אליי בהודעה אישית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה