השאלה אם הסקצי'ם יורדים מהקיר ללא נזק?יש סקוצ'ים מיוחדים שמדביקים איתם את התמונה לקיר.
יודעת איפה קונים את זה בברכפלד, אבל לא יודעת באיזורים אחרים.
זה דירת שכירות שאני לא יכולה לקדוח סתם ואני רוצה לתלות כמה גלויות על הקיר השאלה אם הקיר יהיה יפה לאחר הורדהמה עם דבק דו"צ חזק? יש בטמבור אדום כזה, מחזיק לי המון תמונות בבית...
רעיון נחמד בהחלט, אבל זה לא פותר לי את הבעיה כי אני רוצה למנוע חורים בתקרה כמו שאני רוצה למנוע חורים בקירלנו היה את הבעיה הזאת כי הקיר הוא גבס, אז קדחנו בתקרה ושמנו בורג והורדנו ממנו חוט חזק שקוף וככה תלינו... בהצלחה
השאלה אם הסקצי'ם יורדים מהקיר ללא נזק?
ניתן לתלות על קיר גבס גם ארונות (רק צריך לדעת איך ועם מה). אבל תמונות אין מניעה לתקוע דיבל גבס בכל מקום ולתלות.לנו היה את הבעיה הזאת כי הקיר הוא גבס,
יש לך תמונה של זה?איך אף אחד לא יודע?
יש כמין וו כזה מפלסטיק שמחובר לו כמין 3 מסמרים קטנטנים, מצמידים את הוו הזה לקיר לוקחים פטיש ודופקים בעדינות על המסמרים והנה וו טליה קטן שמתאים לתמונות בקיר...
בוו הזה יש מספר גדלים, ואנחנו כך תולים את התמונות בקיר, בקושי משאיר סימנים וחורים.
קונים בכל חנות טמבור.יש לך תמונה של זה?
איפה קונים?
מחכה גם כן לתמונהאיך אף אחד לא יודע?
יש כמין וו כזה מפלסטיק שמחובר לו כמין 3 מסמרים קטנטנים, מצמידים את הוו הזה לקיר לוקחים פטיש ודופקים בעדינות על המסמרים והנה וו טליה קטן שמתאים לתמונות בקיר...
בוו הזה יש מספר גדלים, ואנחנו כך תולים את התמונות בקיר, בקושי משאיר סימנים וחורים.
רעיון, זה באמת גלויות קטנות ולא חובה לזה מסגרת שמכבידה על המשקלאם התמונות ממש לא כבדות ניתן להדביק עם דבק טיקטק - מסטיק.
אצלנו זה בשימוש, מחזיק מדהים, לא משאיר שום צלקות...
אם זה מחזיק מעמד יש ביקושקניתי בשיין מדבקות חצי ואקום עם יכולת לתלות. לא פוגע בקיר מקסימום קילוף קטן.
אחפש את הקישור אם יש ביקושצפה בקובץ המצורף 1346392צפה בקובץ המצורף 1346393
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים