האם יש צורך בביטוח פרטי כאשר יש ביטוח של קופ"ח?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות,
בעלי ביטוח בריאות פרטי הולכים לרופא משפחה פרטי? הוא נגיש כמו בקו"ח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frtamma;n4892257:
סליחה על הבורות,
בעלי ביטוח בריאות פרטי הולכים לרופא משפחה פרטי? הוא נגיש כמו בקו"ח?

בעלי ביטוח פרטי נשארים משויכים לקופ"ח, ויכולים ללכת לרופאי הקופה כמו שאר המבוטחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יש תקוה;n4890019:
סוכן חרדי לביטוח בריאות. בזמנו המליץ לי לעשות וחסכנו אלפי שקלים... דב 0504123737

סוכן מומלץ מניסיון. בגדול לפי מה שהסביר לי ההבדל בין ביטוח כמו מכבי שלי לבין ביטוח בריאות. מכבי שלי זה רק ביטוח משלים זא דברים לא בסיסים רק מותרות כמו מענק לידה משקפיים וכד' בביטוח פרטי יש כיסוי לכל הניתוחים אצל רופאים פרטיים . השתלות טיפולים וכד. שהם דברים שאם חו צריכים אותם אא בלעדיהם וזה עולה הון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושן צחור;n4892279:
בעלי ביטוח פרטי נשארים משויכים לקופ"ח, ויכולים ללכת לרופאי הקופה כמו שאר המבוטחים.

אז הם משלמים גם לקופה וגם פרטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frtamma;n4892321:
אז הם משלמים גם לקופה וגם פרטי?

קופת חולים זה בחינם מכוח חוק בריאות ממלכתי
מה שאנחנו משלמים זה רק הביטוחים המשלימים, שאותם הביטוח הפרטי מחליף.

כדי לקבל את השרותים הבסיסיים שבסל הבריאות, לא צריך לשלם כלום.
רק להירשם בקופ"ח וזהו.

• הוסף לסימניות
מה עם טיפולי שיניים?
ומדרסים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;n4892558:
מה עם טיפולי שיניים?
ומדרסים?

גם אני מתעניינת בביטוח בנוגע לשיניים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BATELCAP;n4892607:
גם אני מתעניינת בביטוח בנוגע לשיניים..

אני חושבת שטיפולי שיניים זה ביטוח נפרד.
יש לי פירוט פוליסת ביטוח של ביטוח בריאות פרטי והוא מכסה רק עזרה ראשונה בטיפולי שיניים.
מצד שני, מנסיוני גם הביטח של קופ"ח הוא לא משהו בעניין הזה.

(שימו לב! טיפולי שיניים לילדים הם בסל הבריאות ולא תלויים בשום ביטוח)

• הוסף לסימניות
גם לי יש טלפון של (משרד של) סוכן חרדי , דרך חברת הביטוח הראל , האם זה עדיין מעניין אתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;n3746391:
חשוב לדעת שכאשר בוחרים בביטוח פרטי, שאינו דרך קופ"ח, חלות החרגות על מי שמצב בריאותו בעת ההרשמה לביטוח לא היה תקין, והוא עשוי שלא לקבל כיסויים על בעיות שהיו לו משכבר. התיק הרפואי גלוי וידוע לחברות הביטוח גם אם לא מגישים להן אותו. במקרה כזה לא תמיד משתלם להיות מבוטחים בביטוח משלים מחוץ לקופת החולים.

נכון מאוד!
אם יש לי מס' משקפים גבוה מ-6, הם מייד מחריגים את כל הבעיות הרפואיות שיכולות לנבוע מזה (כמו: היפרדות רשתית), וכנ"ל לגבי השמנת יתר וכו'.

• הוסף לסימניות
כן, עוד טלפונים לסוכנים אמינים תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה