האם יש קבלת קהל במשרדי מס הכנסה?

• הוסף לסימניות
לצורך קבלת אישור על זיכוי ממס על תרומות לפי סעיף 46.
לשכיר.
ממש אשמח לתשובה ממי מכיר את הנהלים לבקשה הנ"ל בתקופת הקורונה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כן. ניתן להגיש מסמכים במודיעין, בשעות הפעילות ימים א-ה למעט יום ג' בין השעות 8:30-13:00 ויום ד' גם בין 15:00-18:00

• הוסף לסימניות
לפתוח עוסק פטור
מקבלים?
כי שבוע שעבר הם אמרו שלא

• הוסף לסימניות
בירושלים?
יש לי כתובת מייל שלחתי את המסמכים הרלוונטים
והחזירו לי את הכול חתום ומסודר
נוח בטרוףףף
‫mh.ye2.th#taxes.gov.il‬

• הוסף לסימניות
בירושלים?
יש לי כתובת מייל שלחתי את המסמכים הרלוונטים
והחזירו לי את הכול חתום ומסודר
נוח בטרוףףף
‫mh.ye2.th#taxes.gov.il‬
האמת אני מיואשת מלנסות
פעמיים ששלחתי אליהם לא קבלתי בכלל יחס למכתבים שלי
ופעם אחת הם עשו לי מס הכנסה גבוה ממש כמו 14%
ולכן תמיד אני מעדיפה לסוע לשמה.

• הוסף לסימניות
לי הם הגיבו אחרי 10 ימים בערך
ובאמת שלחתי פעמיים
אבל תנסי....
בהצלחההה

• הוסף לסימניות
אם לא מקבלים תיאום מס, איך אפשר להגיש בקשה להחזר על תרומות?
אני רוצה לבצע את זה בצורה שהפקיד עובר על התרומות ומוציא ישירות את האישור למעסיק, בלי לפתוח את כל התיק שלי.
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
פתוח רק להגשת מסמכים ואז הם שולחים את האישור, אבל יש לתעד ולבצע זאת כמה שיותר מוקדם. ברור שזה לא כמו לשבת שם, אבל זה מה שידוע לי.
כל פגישה צריכה תיאום (הייתי במע"מ ת"א ובמ"ה פ"ת בשבוע שעבר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה