כללי האם יש קיצור דרך להכין מפתח באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכין מפתח לספר-
לכתוב מילה ובאילו עמודים היא מופיעה.
העבודה נעשית באינדיין.
האם יש איזשהו קיצור דרך לעשות זאת?

תודה מראש למחכימים.
ו- אשמח לתשובות בהקדם.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט חינמי של עדי רביד.
יש באתר שלו (הקישור הסתובב כאן בפרוג).

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות לחסומים?

• הוסף לסימניות
הורדתי את הסקריפט (מצורף)

האם יש מישהו שיכול להדריך איך משתמשים בו ?
תודה על עזרתכם

קבצים מצורפים

• IndexByList.zip
    KB 1.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מכיון שבערב פסח כולם היו עסוקים,
אני מקפיצה שוב את האשכול.
נחוץ לי מאד לדעת איך משתמשים בסקריפט.
תודה.

• הוסף לסימניות
מכינים רשימת מילים בקובץ טקסט TXT מופרדות בשורות. אחר כך מפעילים את הסקריפט מתוך קובץ האינדיזיין, הוא מבקש את קובץ הטקסט, עובר עליו ועל הספר ומכין אינדקס, אותו שומרים בקובץ נוסף.

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע מה הבעיה?
תודה עצומה על עזרתכם.

קבצים מצורפים

• אינדי.jpg
    KB 149.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
גם לי יש משהו דומה. מה זה? תודה רבה!!!!

קבצים מצורפים

• 111.png
    KB 25.9 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה