עזרה האם יש קשר בין חוסר ברזל לנשירה אצל תינוק?

• הוסף לסימניות
הבן שלי נולד עם שער ארוך ויפיפה.
היום, 5 חודשים אחרי, אפשר לראות רק קרחת מנצנצת :(
הייתי שבוע שעבר בטיפת חלב, והיא הזכירה לי שצריך להתחיל להביא לתינוק ברזל מגיל לידה (מה שלא זכור לי אצל הקודמים שאמרו להביא מגיל חצי שנה... נו שוין, כל הזמן הם משנים כללים ונהלים...)
השאלה שלי, האם יש קשר בין חוסר נתינת הברזל לנשירה (שקיימת בגיל הזה, אבל לא בצורה נוראית שכזו)..?

שאלה נוספת, קניתי ברזל והוא לא מוכר לי, הרוקח אמר שהוא בסדר לגיל הזה, אבל על האריזה רשום שמתחת לגיל 3 יש לפנות להמלצה מקצועית...
ברזל 3, מישהו מכיר? מיועד לגיל הזה? עד עכשיו הכרתי את הפריפל3, זה אותו הדבר?

תודה לעונים מניסיונכם.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי שיער שתינוק נולד איתו נושר תמיד, ואח"כ צומח שיער חדש.
לעניות דעתי, זה לא בגלל שלא נתת ברזל, אני יודעת שמתחילים מגיל ארבעה חודשים לתת ברזל. ויטמין d זה מגיל לידה.
כמובן שדעתי לא מקצועית בעליל! תדברי עם הרופאה לגבי הנשירה, ומציעה לך לא לתת לילד את הברזל שקנית, עד שלא תשאלי את הרופאה לגביו ולגבי המינון.(זה מה שאני הייתי עושה..)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כיום, בטיפת חלב ממליצים מגיל לידה לתת ברזל.
הבת שלי בת 10 חוד' כשהגעתי אמרו לי שבבית חולים לא מעודכנים, אפילו שאמרו לי לתת מגיל לידה- נותנים רק מגיל 4 חוד' :)
והשיער שנולדים איתו- אמור לנשור במהלך חודשי חייו הראשונים של התינוק, ואח"כ- יגדל לו שיערו האמיתי, אבל זה יכול לקחת זמן... :)

• הוסף לסימניות
והשיער שנולדים איתו- אמור לנשור במהלך חודשי חייו הראשונים של התינוק, ואח"כ- יגדל לו שיערו האמיתי, אבל זה יכול לקחת זמן... :)

אני מודעת לתופעת הנשירה, אבל אצל שני הקודמים זה לא קרה כ"כ בחריפות, לכן אני מנסה כיוונים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה