אני גם שמעתי שמועה כזאת...הבנתי שהשנה יש שאטלים רק לאלו שמגיעים ברכבת.
(אבל אולי קיבלתי מידע מוטעה).
זה המידע שהביאו לי עכשיויש הרבה חניות ויש גם את החניון של הרכבת, אבל לא נראה לי שיהיה לכם איפה לחנות
ולגבי הנסיעה
יש קו 361 שהוא בעקרון נוסע מכרמיאל לצפת וכרגע הוא מסיע את מי שמגיע מכרמיאל לא מהרכבת למירון
12:35
12:45
1:35
1:45
2:35
2:45
3:35
3:45
4:35- אוטובוס אחרון מכרמיאל למירון
תחנות עצירה:
תחנת רכבת
צומת כרמיאל
צומת כרמיאל מערב
זה מייל משרד התחבורה או משהו כזה?זה מה שקיבלתי במייל:
אין אוטובוסים מכפר הילדים
או ב361 למירון עצירה בחניון האוטובוסים בפרוד ומשם שאטלים/הסעות
נסיעה ברכב פרטי עד חניון כחלו ומשם שאטלים/הסעות
(נסיעה ברכבת לכרמיאל ומשם שאטלים/הסעות לנוסעי הרכבת (כנראה) בלבד)
נכון יש קו 777 נראה לי (משהו עם שבע..) ורק נוסעי הרכבת יכולים לעלות עליואני גם שמעתי שמועה כזאת...
איפה אפשר לברר...
תודה רבה על כל המידע!!נכון יש קו 777 נראה לי (משהו עם שבע..) ורק נוסעי הרכבת יכולים לעלות עליו
ולמי שלא מגיע מהרכבת יש קו 361 ופירטתי למעלה...
אין צורך לרכוש כרטיסים לאוטובוס הזה...(361)
מאיפה המידע הזה? ומה סתם אדם שרוצה לבקר את חבר שלו בכרימאל הוא יעצר?מידע חשוב לכל מי שתכנן להגיע לכרמיאל:
לא תתאפשר חניית כלי רכב פרטיים בעיר כרמיאל ובתחנת הרכבת בעיר. בתחנת הרכבת לא תתבצע מכירת כרטיסים לשאטלים והנסיעה בהם תתאפשר אך ורק לבאים ברכבת הייעודית למירון.
???-22/5/2019 בשעה 04:00 ועד יום שישי ה- 24/5/2019 בשעה 04:00.
ברורויש גם שאטל ממירון לכרמיאל לרכבת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים