ברור שיש כאלו שעזבו.
יש כאלו שגם חזרו ל xp...
וואוו!!!!מכיוון שבווינדוס 10 מייקרוסופט מעורבת בכל הנעשה במחשב כולל מעקב צמוד 24 6, ואפי' אחרי שמבטלים את ה"שירות המדהים" הזה הם ממשיכים במעקב, ישנם כאלו שחזרו לווינדוס 8.1.
מניין לך?מכיוון שבווינדוס 10 מייקרוסופט מעורבת בכל הנעשה במחשב כולל מעקב צמוד 24 6, ואפי' אחרי שמבטלים את ה"שירות המדהים" הזה הם ממשיכים במעקב
מניין לך?
בעבר הטענה הזאת היתה רק לגבי גירסת ההדגמה (Technical Preview) וגם זה היה לאחר שהמשתמש אישר את זה בהסכם (שאף אחד לא קורא...).
דווקא כשאתה שואל, יש לי לקוח שהתקנתי לו 10 והוא רוצה לחזור ל7
אי פעם הורדתי מפה הוראות לנ"ליש דרך להוריד את הריגול והחדירה שלהם??
יש דרך להוריד את הריגול והחדירה שלהם??
זה מוריד גם ברמה העמוקה/המוצפנת? כי הם חודרים ברמה מאוד נסתרת.
ההיגיון היחיד שיש כאן הוא אך ורק עניין של רגילות הוא פשוט לא ניסה להתרגל לווינ' 10, כי אם הוא היה עוד קצת זמן אתו הוא פשוט לא היה יכל לעזוב אותו (כפי שהיה לי עם שני אנשים) ווינד' 10 מסודר ומאורגן מאי פעם.
אכן כך למדתי עד היום (אם תרצה אספר לך).זה רוכב על אותו שירות?
ורק אציין שיש הבדל שמים וארץ בין ריגול לשליחת דגימות אנונמיות וכד'
קשה לי להאמין.אם אני יאמר לך שבאה לקוחה וטענה שנגמר לה כל הגלישה 10 GB לערך ובסך הכל נכנסה רק למייל ובבדיקה מעמיקה (לא שלי) התברר שעלה לה חומר מהמחשב למייקרוסופט??
והשאר הסטורייה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים