האם יש תוכנה שיכולה למדוד כמה זמן הייתי על המחשב ?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
רציתי לשאול האם יש תוכנה שיכולה למדוד כמה זמן בן אדם היה על המחשב באותו יום (או שבוע וכו')
הכוונה רק בזמן שהעכבר או המקלדת זזו, ולא לזמן שהמחשב היה פתוח
כי המחשב נשאר פתוח רוב הזמן בלאו הכי

תודה

• הוסף לסימניות
לא יודע אם קיים תוכנה כזאת
אבל גם אם לא
לא דורש הרבה השקעה לעשות לבד
רמז פונקציית GetLastInputInfo

• הוסף לסימניות
אתה רוצה כאילו לעקוב אחרי מישהו?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעקוב אחריי ולבדוק כמה זמן אני שורף על המחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י loters;n4906557:
אני רוצה לעקוב אחריי ולבדוק כמה זמן אני שורף על המחשב

תקח תוכנה לצילום מסך, כל פעם שאתה נכנס למחשב דבר ראשון שתעשה זה להפעיל אותה, וכשאתה יוצא מהמחשב תכבה, (אורך הסרט זה האורך של הזמן שהיית על המחשב)

• הוסף לסימניות
http://www.manictime.com/
קיים גירסא חינמית, ועוד פונקציות בתשלום. עובד בלי חיבור לינטרנט. לא קיים בעברית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדוד סם;n4907659:
תקח תוכנה לצילום מסך, כל פעם שאתה נכנס למחשב דבר ראשון שתעשה זה להפעיל אותה, וכשאתה יוצא מהמחשב תכבה, (אורך הסרט זה האורך של הזמן שהיית על המחשב)

איפה משיגים בעברית?
והאם זה מצלם כל הזמן? אז זה לוקח מלא מקום בזיכרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאורת חרום;n4921974:
איפה משיגים בעברית?
והאם זה מצלם כל הזמן? אז זה לוקח מלא מקום בזיכרון?

אתה יכול לבחור את האיכות הכי נמוכה של צילום ואז זה לא ייקח הרבה מקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה