כללי האם יש תיקיה במחשב ששמורים בה הודעות דוא"ל ו...

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המחשב שלי הולך לפירמוט ואני מגבה את כל מה שאפשר בשביל לחסוך אח"כ טרחה מיותרת.
האם יש תיקיה במחשב שנשמרות שם כל ההודעות דוא"ל שיש לי באאוטלוק?
ואם לא איך אני יכולה להעתיק את כל ההודעות, האנשי קשר מהאאוטלוק והמועדפים מדף האינטרנט?

שאלה נוספת: האם יש אפשרות לשמור את כל ההגדרות שהכנסתי בתוכנות אדובי, כגון פטרנים, דוגמיות צבע, כדי שכשאתקין מחדש לא אצטרך להגדיר שוב הכל.

אודה מאוד על כל עזרה:)

• הוסף לסימניות
בדוא"ל יש אופציה של שמירת כל האנשי קשר הקיימים וכל ההודעות הנכנסות ושנשלחו
הכנסי לקובץ > ייבוא וייצוא > ייצוא לקובץ > קובץ תיקייה אישית > וכו'

• הוסף לסימניות
לגבי האאוטלוק
באופיס 2010 (אני לא בטוח שבכל הגרסאות שלו) הקובץ המלא נמצא בתיקית המסמכים של המערכת בתוך תיקיה בשם "קבצי Outlook"
שם יש קובץ pst לכל חשבון דואר שמותקן שבו שמור כל ההודעות ואנשי הקשר מה שצריך זה פשוט לגבות אותו
ובהתקנה החדשה של האאוטלוק כשיוצרים חשבון דוא"ל יש אופציה בהגדרה הראשונית לטעון קובץ pst במקום ליצור חדש
בגרסאות ישנות יותר של האופיס הקובץ הנ"ל נמצא (ב-windows7) בתיקית AppData\Local\Microsoft\Outlook (קצת קשה להגיע לשם כי התיקיה מוסתרת)
אבל הרבה יותר פשוט זה לגבות ידני את ההודעות לתוך תקיה (בוחרים את כל ההודעות ועושים "העתק" ומדביקים בתוך תיקיה רגילה)
וכנ"ל לגבי אנשי קשר דואר יוצא וכל מה שצריך לגבות (באמת לגיבוי של מידע מהלוח שנה והעדפות אישיות של אאוטלוק עדיף ליצור גיבוי מ"יצוא" של אאוטלוק)

לגבי מועדפים
יש מועדפים של מערכת ההפעלה שהם קיצורי דרך לאתרי אינטרנט שנשמרו
והם נמצאים בתיקית מועדפים של הwindows די פשוט לשמור אותם איפה שרוצים
ויש מועדפים של דפדפנים אחרים כמו "כרום" של גוגל ושם יש אופציה בניהול סימניות לגבות את רשימת הסימניות לקובץ html ואח"כ אפשר לטעון מחדש את הסימניות

לגבי תוכנות אדובי לא ידוע לי על מערכת לגיבוי העדפות כללית אלא ללכת לכל תוכנה ולגבות את הקבצים שלה נפרד אבל מאד יתכן שיש אופציה יותר פשוטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה