האם כדאי להשקיע ב java או c#?

• הוסף לסימניות
שלום,
רציתי לשאול במה כדאי להשקיע נניח ומאפשרים לי בעבודה להחליט בין תכנות ב c# webforms או java ו angular
תודה רבה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
c# webforms ממש לא - ישן ולא נח
אבל למה לא angular עם #Web api - c?

• הוסף לסימניות
זה שתי האופציות שקיימות במשרד, לא אני החלטתי, זה לא משהו שאני יכולה לשנות

• הוסף לסימניות
אם כך - אז ברור java ו angular
יותר מתקדם ויותר יכולות מwebforms

• הוסף לסימניות
משום מה, לא נשמע לי שמדובר בJava server side, השפה המפורסמת של SUN..

אני מניח שאנחנו מדברים על Java script צד שרת, דהיינו NodeJs... במידה ואני מניח נכון, זה נפלא מאוד, ממליץ בחום.

ובמידה ואני טועה (שג'אווה צד שרת, זה לא בדיוק....), עדיין מצטרף לדברי ורד משתי סיבות:
א. Angular זה שם דבר בכל מקום היום ועבודה איתו מועילה גם לקניית JS ברמה טובה בצד לקוח.
ב. סי שארפ, אע"פ שהיא שפה מאודדדדדדדדדדדדד יפה+טובה+וכו' וכו' וכו' אין בה כמעט עבודה בתעשייה מלבד בעבודות ממשלתיות (והסיבה הפשוטה מפני שהכל רץ על ווינדוס, מערכת הפעלה שלא מומלצת לשרתים, שלא לדבר עלויות של מערכת הפעלה, תוכנות (SQL SERVER, Visual Studio וכיו"ב) ושאר ירקות

מה שלא יהיה, שיהיה בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה