אקונה מטטה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שלום,
רציתי להתייעץ לגבי נושא לימודים.
האם כדי ללמוד צילום אני צריכה לפתח רגשות אהבה למצלמה מלידה ולהתחיל לצלם כל מה שסביבי? ככה אמרו לי, שצריך ש'יהיה לי את זה בדם'.. כדי ללכת ללימודים מקצועיים.
איך אני יודעת אם אני מתאימה ללימודים מקצועיים בצילום?
אני אוהבת לצלם אבל חייבת להודות שזה לא התחביב הכי גדול שלי.
כאילו אם משעמם לי עכשיו אני לא אקח מצלמה דיגיטלית ואתחיל לצלם..
אבל- מאוד חשוב לי לדעת לצלם נכון.
כי כשיודעים איך להשתמש במצלמה מקצועית זה כיף ואפשר לצלם את האחיינים ובני משפחה אחרים ולהוציא תמונות יפות יותר מאלו שיוצאות בסתם מצלמה דיגיטלית...
למשל אני מסתכלת בתמונות במחשב שצילמתי במצלמה דיגיטלית ומפריע לי שם המון דברים כמו שהאיכות לא משו וחלק מהתמונות קצת 'שרופות'...
האם זה שאני מרבה להסתכל בפרטים של דברים כאלו וזה מפריע לי, אומר שיש לי משיכה לזה?
אני מקווה שהבעיה שהצגתי מובנת,
אני רוצה לדעת לצלם במצלמה מקצועית אבל לא בטוח שזה יהיה המקצוע שלי, מקור פרנסה אח"כ ולפתוח סטודיו וכו'. רק בשביל המשפחה וכזה..
האם שווה להשקיע סתם בשביל הידע וללמוד במקום מקצועי או לא?
איך אדע אם באמת יש לי כישרון לזה?
אשמח לשמוע מאלו שמבינים בזה מה באמת נכון לעשות.
תודה רבה וסליחה על האורך...
רציתי להתייעץ לגבי נושא לימודים.
האם כדי ללמוד צילום אני צריכה לפתח רגשות אהבה למצלמה מלידה ולהתחיל לצלם כל מה שסביבי? ככה אמרו לי, שצריך ש'יהיה לי את זה בדם'.. כדי ללכת ללימודים מקצועיים.
איך אני יודעת אם אני מתאימה ללימודים מקצועיים בצילום?
אני אוהבת לצלם אבל חייבת להודות שזה לא התחביב הכי גדול שלי.
כאילו אם משעמם לי עכשיו אני לא אקח מצלמה דיגיטלית ואתחיל לצלם..
אבל- מאוד חשוב לי לדעת לצלם נכון.
כי כשיודעים איך להשתמש במצלמה מקצועית זה כיף ואפשר לצלם את האחיינים ובני משפחה אחרים ולהוציא תמונות יפות יותר מאלו שיוצאות בסתם מצלמה דיגיטלית...
למשל אני מסתכלת בתמונות במחשב שצילמתי במצלמה דיגיטלית ומפריע לי שם המון דברים כמו שהאיכות לא משו וחלק מהתמונות קצת 'שרופות'...
האם זה שאני מרבה להסתכל בפרטים של דברים כאלו וזה מפריע לי, אומר שיש לי משיכה לזה?
אני מקווה שהבעיה שהצגתי מובנת,
אני רוצה לדעת לצלם במצלמה מקצועית אבל לא בטוח שזה יהיה המקצוע שלי, מקור פרנסה אח"כ ולפתוח סטודיו וכו'. רק בשביל המשפחה וכזה..
האם שווה להשקיע סתם בשביל הידע וללמוד במקום מקצועי או לא?
איך אדע אם באמת יש לי כישרון לזה?
אשמח לשמוע מאלו שמבינים בזה מה באמת נכון לעשות.
תודה רבה וסליחה על האורך...
הנושאים החמים