כללי האם כדאי לעשות מנוי חודשי בfreepik

• הוסף לסימניות
האם כדאי לעשות מנוי חודשי בfreepik
האם חוץ מקרדיט יש מלאי תמונות שרק מנוים יכולים להוריד ששווה לעשות מנוי??

• הוסף לסימניות
האם כדאי לעשות מנוי חודשי בfreepik
האם חוץ מקרדיט יש מלאי תמונות שרק מנוים יכולים להוריד ששווה לעשות מנוי??

יש מלאי מסויים בעיקר וקטורי, אבל למה להסתבך בשביל 39.9 ש"ח?

• הוסף לסימניות
אפילו פחות, זה 9.99 דולר, 35 ש"ח ;)
גם אני רוצה לעשות שם מנוי, יש רק דבר אחד שמפריע לי,
זה המשתמשים שמורידים חינם, לא נותנים קרדיט אבל בפועל החומר מאבד מערכו ונהיה "זול" ונפוץ.

יש פה מישהו שמנוי ומרוצה? גם מהאמינות של האתר?

• הוסף לסימניות
אפילו פחות, זה 9.99 דולר, 35 ש"ח ;)
גם אני רוצה לעשות שם מנוי, יש רק דבר אחד שמפריע לי,
זה המשתמשים שמורידים חינם, לא נותנים קרדיט אבל בפועל החומר מאבד מערכו ונהיה "זול" ונפוץ.

יש פה מישהו שמנוי ומרוצה? גם מהאמינות של האתר?

מרוצה מאד, בעיקר בקטע של הווקטורי גם תמונות לא חסר שם אמנם לא כמו שאטר גם לא במבחר וגם לא באיכות, בכל מקרה זה נותן חופש פעולה הרבה פעמים, במקום לנבור ולחפש וכו',
לגבי האמינות, אם התחברת למנוי לחודש בלבד תבדוק שלא מורידים לך שוב חודש אח"כ בטעות, היה לי פעם אחת והחזירו לי מיד.

• הוסף לסימניות
תודה, מאד חשוב לי לשמוע שהם מפסיקים לחייב כשאני מבקשת.
אגב, המוקאפים שלהם מעולים, יותר מכל השאטרים למיניהם. זה באמת מאד תלוי בצורך.

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר על האתר הזה- מה חינמי ומה לא? ואיך מורידים?

• הוסף לסימניות
מה שכתוב עליו S הוא חינמי וכפוף למתן קרדיט ביצירה עצמה.
מה שיש עליו כתר כתום זה בתשלום.
כשלוחצים על התמונה שרוצים נפתח דף, בצד ימין יש כפתור ירוק גדול, זה כפתור ההורדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה