זרקוניה זה לא שתל?ציפוי חרסינה יחסית שביר
אולי כדאי זרקוניה
לטיפולי אסטתיקה אני ממש ממליצה על שנארט
אבל צריך לסכם איתם מחיר מראש והכול רשום
אפשר גם להתמקח קצת
אני רוצה לעשות בשביל יופי , חשוב לי שיראה מאוד טבעי והבנתי שציפוי חרסינה זה מאוד טבעילא זה ציפוי כתר
השאלה למה את רוצה לעשות ציפוי?
מציעה לך ללכת לשנארט הם הכי מקצועניים שפגשתי עד היום ולצערי פגשתי הרבה
(הם יקרים מאוד)
איזה ציפוי עשית שהיית צריכה לחדש?מתעניינת גם.
זרקוניה זה בעצם כתרים, לא חבל על השיניים?
עשיתי בעבר ציפוי, לא חרסינה.
עשיתי כבר כמה פעמים. זה דורש החלפה כל כמה שנים.
אני דיי מיואשת.
אשמח לשמוע עוד חוות דעת.
לשן!עלה באזור ה4000
חחחאבל מי צריך לכל הפה?
מה? יש אנשים שכל השיניים שלהם שחורות??? מטיפולי שורש?
זה באמת זול.. יחסית
אני אשמח לשמוע עודהזירקוניה הוא הכי טבעי
הוא ממש חזק ולא אמור בכלל להתלף כל כמה שנים
בארץ העלות יקרה מאד
לכן יש קבוצות שנוסעות לטורקיה- מדובר על מקום מאד מקצועי( אוכל להרחיב)
והעלות הזויה!
20,000 שקל , כולל טיסות, החלפה לכל השיניים כולל איזה 7 טיפולי שורש, וטיפולים כללים
וגם קצת שופינג...
בפרטיאני אשמח לשמוע עוד
אין לי אפשרותבפרטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים