דרוש מידע האם כדאי לפתוח חשבון באינטראקטיב ישראל?

• הוסף לסימניות
מה עם קולמקס פרו? מומלץ לפתוח שם? כי ניסיתי לפתוח חשבון, וישר חזרו אלי משם, זה נראה מחשיד, לא?
זה לא נראה מחשיד.
אך זה לא הפלטפורמה הכי מומלצת כאן.
ה. שלמה האם אפשר להפקיד קה"ש לאזרח ישראלי עצמאי מחשבון משותף של ישראלי ואמריקאי?
פחות קשור לאשכול.
אפשר לפתוח, אך זה יכול לגרום בעיות של מיסוי, עדיף להפריד, ולפתוח מחשבון הישראלי בלבד.

• הוסף לסימניות
זה לא נראה מחשיד.
אך זה לא הפלטפורמה הכי מומלצת כאן.

פחות קשור לאשכול.
אפשר לפתוח, אך זה יכול לגרום בעיות של מיסוי, עדיף להפריד, ולפתוח מחשבון הישראלי בלבד.
מה הכי מומלץ לאזרח אמריקאי חוץ מאינטראקטיב מבחינת עמלות ושרות טוב?

• הוסף לסימניות
בגדול ישנם שני אפשרויות:
ברוקר אמריקאי (כמו אינטראקטיב - עם או בלי התיווך הקפריסאי)
ברוקר ישראלי - רק מיטב ו IBI מאשרים.
נכון לעכשיו, מיטב הכי זולים בקטגוריה הישראלית, אך ברוקר אמריקאי הוא יותר זול.
יש מספר הבדלים בין שני האפשרויות:

דיווח בישראל - בברוקר ישראלי אי"צ להגיש דו"ח שנתי, ובברוקר אמריקאי צריך.
עמלות מסחר - בברוקר ישראלי יקר, ובברוקר אמריקאי זול.
צורך בSMS\אפליקציה - בישראלי אי"צ, ובאמריקאי צריך.
מיסוי דיבידנדים - ישראלי מנכה במקור, ואז צ' לבקש זיכוי כנגד מס זר, אמריקאי לא מנכה מס.
תמיכה בשפה האנגלית.
יש לציין שלי יש באופן אישי חשבון גם באינטראקטיב ברוקרס, [ללא אזרחות זרה] ואני לא יודע אנגלית.

• הוסף לסימניות
בגדול ישנם שני אפשרויות:
ברוקר אמריקאי (כמו אינטראקטיב - עם או בלי התיווך הקפריסאי)
ברוקר ישראלי - רק מיטב ו IBI מאשרים.
נכון לעכשיו, מיטב הכי זולים בקטגוריה הישראלית, אך ברוקר אמריקאי הוא יותר זול.
יש מספר הבדלים בין שני האפשרויות:

דיווח בישראל - בברוקר ישראלי אי"צ להגיש דו"ח שנתי, ובברוקר אמריקאי צריך.
עמלות מסחר - בברוקר ישראלי יקר, ובברוקר אמריקאי זול.
צורך בSMS\אפליקציה - בישראלי אי"צ, ובאמריקאי צריך.
מיסוי דיבידנדים - ישראלי מנכה במקור, ואז צ' לבקש זיכוי כנגד מס זר, אמריקאי לא מנכה מס.
תמיכה בשפה האנגלית.
יש לציין שלי יש באופן אישי חשבון גם באינטראקטיב ברוקרס, [ללא אזרחות זרה] ואני לא יודע אנגלית.
תודה רבה על הפירוט, איפה השירות לקוחות יותר טוב, במיטב, או בבibi

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפירוט, איפה השירות לקוחות יותר טוב, במיטב, או בבibi
יצא לי לבדוק את השירות של אי בי אי, והם מעולים.
של מיטב לא בדקתי.
שים לב לזה:

• הוסף לסימניות
אאל"ט לאזרח אמריקאי (שמתכנן להקפיד על החוקים דשם) יש בהחלט מה לבדוק את שוואב.
כמו"כ זכור לי שיש גם איזה דבר ישראלי בלינק או פייר שיוכל להתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה