האם כדאי לקנות תמי 4?

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חשבתי לקנות מכשיר תמי 4,
אבל יש שני דברים שמרתיעים אותי:
א. ראיתי בזאפ חוות דעת שליליות מאוד (בעיקר בגין התקלות הרבות והשרות הגרוע).
ב. אין אפשרות להשתמש עם המכשיר בשבת.

האם באמת התלונות הן מוצדקות?
והאם קיים איזה פתרון חילופי מומלץ (עדיף, כמובן, שיפתור גם הבעיה של שימוש בשבת)?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי עם כל זה?...

• הוסף לסימניות
לגבי שבת לא אוכל לעזור.
לגבי תקלות? לא ידוע לי מזה, המכשיר שלנו על הכביש (סליחה, על השיש) כשנה וחצי.

• הוסף לסימניות
למה הפלה השאלה כעת??
ראית את הבאנר שלהם??

• הוסף לסימניות
אם המטרה לקבל מים מסוננים אני ממליץ על זה

• הוסף לסימניות
תקלות מוזרות יש שם....
אנחנו כבר יותר מ-3 שנים עם התמי 4 והוא מעולה, והשרות נפלא, לא ברור על מה היו הטענות...

• הוסף לסימניות
לאימי היה(ועדיין) שנים ארוכות מאד את המכשיר ובלי שום תקלה.לי יש סהכ שנתיים ומיד כשעברה שנה נהייתה תקלה מעצבנת שהמכשיר מוציא מים קרים רק מתי שבא לו,לפעמים כן ולפעמים לא.

• הוסף לסימניות
דווקא לנו התמי 4 עושה בעיות לאחרונה הוא פשוט מטפטף ללא הפוגה . יש לנו אותו 5 שנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;998562:
לאימי היה(ועדיין) שנים ארוכות מאד את המכשיר ובלי שום תקלה.לי יש סהכ שנתיים ומיד כשעברה שנה נהייתה תקלה מעצבנת שהמכשיר מוציא מים קרים רק מתי שבא לו,לפעמים כן ולפעמים לא.
החלפתם פילטר בזמן?
אם לא מחליפים כל חצי שנה העסק מתחיל לקרטע.
האמת שפקפקנו האם הם מתכנתים את המכשיר שיעשה בעיות כעבור חצי שנה מהחלפה, או שבאמת הפילטר עשה את שלו.

• הוסף לסימניות
לנו גם התחיל לטפטף אחרי חמש שנים, וכשהגיע הטכנאי התברר לנו שצריך להחליף סה"כ את הגומיה.

אנחנו מאוד מרוצים!

• הוסף לסימניות
יש לנו מכשיר כבר שלוש וחצי שנים , ברוך השם לא עשה בעיות . מחליפים פילטרים בדיקנות.
לשבת יש לנו שתי כדי מים שממלאים מהתמי 4 לפני שבת ומכניסים למקרר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה