עזרה האם כדאי לרכוש נפה חשמלית?

• הוסף לסימניות
כמה עולה?
איפה קונים?
מרוצה?
עלתה לי 150 ₪, בחנות סטנדרטית של מוצרי חשמל (המקור בבר אילן).
מרוצה מאוד, אמנם מנפה כל פעם רק חצי קילו, אבל זה הולך די מהר ולא שובר את הידיים. לאחרונה אני אפילו למדתי שיטה להאיץ את הקצב: מכניסה לתוך הנפה כפית רגילה (לא ח"פ כי צריך את המשקל שלה שתעזור לקמח להתנפות), שאגב עוזרת גם כשמדובר בנפה רגילה. עדיף להכניס פנימה סכין מריחה, פשוט לנפה הזו היא לא תיכנס, כי היא נפה יחסית קטנה.

• הוסף לסימניות
היתה לי נשברה, תקופה ניפיתי לבד, עכשיו התחלתי לקנות מנופה.

• הוסף לסימניות
אני אופה הרבה, ועדיין קונה קמח מנופה.
ביש הוא עולה היום 4.2 ש"ח - שווה את ההפרש הקטן לחלוטין.
פשוט איכות חיים.
עשינו חשבון( כמובן לקטע ולא באמת כי זה מה שיעביר לנו ת'חודש), והנפה החשמלית שקנינו יקח לנו המוןןן זמן לכסות אותה עם ההפרשים של הקמח המנופה והלא מנופה,

• הוסף לסימניות
כמו שהיום אף אחד לא טוחן את הקמח, עוד מעט הנכדים ישאלו: "מה סבתא איך ניפית קמח?היה לך מפעל?"
אני חושבת שזמן וכוח גם עולים כסף!

• הוסף לסימניות
אצלנו זה שימושי בכל שבוע ממש קבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה