האם כדאי לשנות מסלולים כפי שמציעים לי

• הוסף לסימניות
שלום

אחד המסלולים במשכנתא שלי הוא 330 א"ש ל18 שנה בקבוע צמוד עם שיעור ריבית שנתית של 2.91.

פניתי לבנק בשביל לבדוק אפשרויות שלא יהיה סכום כ"כ גבוה בצמוד, ואז הציעו לי להעביר 220 א"ש מתוך ה330 למסלול קבוע לא צמוד עם ריבית של 5.75, שיוצא חודשית 1384.

רציתי לשמוע מה דעת המומחים בנושא.

תודה

• הוסף לסימניות
שלום רב
לדעתי עדיף להשאיר את הקבוע צמוד יחיסת הריבית אצלך מאוד זולה.
במקרה שהסיבה למיחזור זה התייעלות כלכלית
עדיף להעביר כבר למסלול משתנה לא צמודה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה. העניין הוא ש330 א"ש זה המינימום שחייב להיות במסלול קבוע (יש אחוז מינימום שצריך להיות בקבוע)...

• הוסף לסימניות
שלום

אחד המסלולים במשכנתא שלי הוא 330 א"ש ל18 שנה בקבוע צמוד עם שיעור ריבית שנתית של 2.91.

פניתי לבנק בשביל לבדוק אפשרויות שלא יהיה סכום כ"כ גבוה בצמוד, ואז הציעו לי להעביר 220 א"ש מתוך ה330 למסלול קבוע לא צמוד עם ריבית של 5.75, שיוצא חודשית 1384.

רציתי לשמוע מה דעת המומחים בנושא.

תודה
לא הייתי מעביר לקלצ בפער כזה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה. העניין הוא ש330 א"ש זה המינימום שחייב להיות במסלול קבוע (יש אחוז מינימום שצריך להיות בקבוע)...
המינימום הוא בלקיחה.
אבל, זה נכון שאי אפשר להפוך קבוע למשתנה.
אני כן הייתי מנסה להפוך לקל"צ, אבל לא בריבית הזו, אלא שואף להרבה פחות.
השאלה גם, מה עוד יש בשאר המסלולים..

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכול העונים. @הון ובית אלו שאר המשלולים:

1. 400 א"ש קל"צ 4.9% ריבית ל30 שנה. נשאר לשלם עדיין 397 א"ש
2. 1460000 משתנה לא צמוד עוגן+1.30 ל30 שנה. נשאר לשלם 1450000.

אשמח לתגובתכם. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה