רכבים האם כדי לנהג בתוך החצי שנה להשכיר משחר

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה
אפשר את המספר של נץ קאר!
כמו"כ איך אני מצלם ומוכיח שהתמונה צולמה לפני?
זה ממש חשוב לי כי אני צריך להשכיר א הרכב לפרק זמן של 10 15 יום, ואולי בכלל המדע הזה ייעזור לכם לתת לי רעיונות אחרים
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה גדולה לכל המשיבים אתם ממש עוזרים לי

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לנהוג מאד בזהירות ולא לשרוט בכלל,
או לשרוט ולשלם וללמוד לפעם הבאה, אלה החיים.
זה לא נכון
חברות כמו אלו בברור אומרות שאתה אשם על דברים שלא אתה ביצעת

מנסיון אישי לא שווה את הסיכון

• הוסף לסימניות
נכנסתי לביקורות על שחר ויצאתי משם עם רושם גרוע
אה מה מה שכך זה בכל החברות
אז אפו כן מניסיונכם?

• הוסף לסימניות
עודנו מדברים ונפל כעת רסיס בחניון רכבים של שלמה השכרות בפתח תקווה
הרס רב במקום.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי משחר פעמיים לשבת ושלמתי רק על ההשכרה (הם מצלמים לפני שאני נוסעת) כי ברוך השם לא היתה שום שריטה או שפשוף
לעומת זאת חברה שלי עכשיו אבל דפקה את הרכב וכן שלמה להם כמה אלפים טובים
(אבל חתיכת דפיקה יש לציין)
(דווקא לי היתה השכרה אחרת שטענה שדפקתי קצת את המקדימה למרות שלא ראיתי שקרה כלום והם דרשו 800 שח)

• הוסף לסימניות
השכרתי כמה פעמים
התייחסו מאוד בהגינות
נכון שילמתי פעמיים 250 על שריטות… שביצעתי

כן שמעתי הרבה מחברים שהם יכולים לדרוש הרבה יותר
לי זה לא קרה…

היתרון שלהם זה שעל שבת משלמים רק ביטוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה