האם כונן SSD יעזור לי? ואיזה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני זקוק ליעוץ
המחשב שלי עם 4 ג"ב זכרון שמתוכו הוא מנצל כ-3 ג"ב, היות והוא 32 ביט, ומהר מאד הזכרון מתמלא וכל פעולה לוקחת זמן רב. חשבתי שאולי כדאי לקנות כונן SSD - HD שמבוסס על זכרון פלאש, ופעולתו מהירה הרבה יותר, האם זה יחפה על הזכרון המועט? האם זה יחסוך לי את הצורך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 64 ביט ולקנות זכרונות נוספים וכו'?

אשמח להתעדכן, ולקבל המלצות בנוגע להרדיסק מבוסס פלאש.

• הוסף לסימניות
לא יחפה לגמרי.
אבל ימהר במעט את מערכת ההפעלה.
הזיכרון עוזר לפתוח כמה תוכנות יחד, דבר שהSSD לא אמור לטפל בו.

• הוסף לסימניות
אם כך אמשיך ואשאל -
יש לי הרדיסק בן 2 טרה שמחולק לשניים, וטרה אחת פנויה לחלוטין. [מערכת ההפעלה הנוכחית 32 ביט אינה מותקנת עליו בכלל]. האם יש טעם להתקין את חלונות 64 ביט על ההרדיסק השני בטרה הפנויה? [כך אוכל להשתמש בגירסה זו או זו, ולהפעיל תוכנות שעולות רק על 32 ביט, ומאידך ולהגדיל זכרון ללא הגבלה].

ושאלה שניה באותו הענין - אם אכן הדבר כדאי - מה כדאי - חלונות 8 או 7?

• הוסף לסימניות
8 64bit מעולה!
אני כבר מעל שנה עובד איתה (SSD...16GB RAM...)

ואין שום בעיה להתקין ולהריץ תוכנות 32bit.

8.1 היא הגרסא העדכנית. לא רואה סיבה הגיונית לקנות 7.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה