כללי האם כל גרפיקיאי מחזיק מדפסת טובה?

• הוסף לסימניות
כיצד אתם מדפיסים עבודות שלא נשלחות לדפוס כגון עבודות לגננות?

• הוסף לסימניות
גם עבודות לגננות שולחים לחנות דפוס שבאזור.

יש לי רק ש"ל בשביל טיפוגרפיה, קריאות פונט והדפסות מסמכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;1110882:
גם עבודות לגננות שולחים לחנות דפוס שבאזור.

יש לי רק ש"ל בשביל טיפוגרפיה, קריאות פונט והדפסות מסמכים.

כנ"ל

• הוסף לסימניות
זה מקובל כשאומרים שעושים עבודה לא כולל הדפסה? הכוונה להדפסות פשוטות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirza10;1110901:
זה מקובל כשאומרים שעושים עבודה לא כולל הדפסה? הכוונה להדפסות פשוטות
ברור :rolleyes:
עולם הגרפיקה הוא עולם אחד
עולם הדפוס הוא עולם אחר

• הוסף לסימניות
אני עבדתי 5 שנים בבית דפוס
והרבה גננות הדפיסו בו עבודות
היה ברור להן שהגרפיקאית לא מדפיסה אצלה עבודות

• הוסף לסימניות
אני מעולם לא הדפסתי ללקוחות עבודות, וגם לא מתכננת להדפיס.. לא מתעסקת עם זה.
הפעם היחידה שהדפסתי זה היה ללקוחה ללא מייל שבעלי בדיוק עבר באיזור שבו היא גרה אז הדפסתי והעברתי לה..

מה שבטוח
בהצעות מחיר אני כותבת למטה בקטן שהמחיר כולל עיצוב בלבד, ללא הדפסה

(יש כאלה שבטוחים שמחיר של כרטיס ביקור כולל גם את ההדפסה שלו... :) )

• הוסף לסימניות
ברור שלא כולל הדפסה.
אפשר לפשוט רגל מזה, בעיקר מעבודות גננות.

• הוסף לסימניות
דפוס צבעוני איכותי. ממילא לא יהיה לך. אז למה להשקיע??...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה