כבישים האם כשאני מתכנן נסיעה בגוגל מפות הוא לוקח אותי דרך נתצי''ם?

• הוסף לסימניות
אני נמצא כעת בירושלים וכבר כמה נסיעות שנסעתי על פי ההוראות של גוגל מפות, תוך כדי הנסיעה אני מגלה שלטים שזה נת''צ (ואפי' אכיפה ע''י מצלמות מקווה שלא קיבלתי דו''ח).
האם ככה זה אמור להיות? ואם לא אם אני יקבל דו''ח אפשר לתבוע את גוגל? או לפחות לערער מהסיבה הזאת?

• הוסף לסימניות
אני נמצא כעת בירושלים וכבר כמה נסיעות שנסעתי על פי ההוראות של גוגל מפות, תוך כדי הנסיעה אני מגלה שלטים שזה נת''צ (ואפי' אכיפה ע''י מצלמות מקווה שלא קיבלתי דו''ח).
האם ככה זה אמור להיות? ואם לא אם אני יקבל דו''ח אפשר לתבוע את גוגל? או לפחות לערער מהסיבה הזאת?
בעניין זה שהוא שולח בנת"צ נשמע מוזר, צריך לבדוק אולי הנת"צ פעיל רק בשעות מסויימות ביום
לגבי דו"ח לא יעזור להגיד למשטרה שהגוגל אשם, צריך להפעיל שיקול דעת בכל מקרה

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, גוגל לא מונע לנסוע בנתיבית לא מאושרים
אולי הוא מקפיץ הודעה על כך אבל לא מעבר
רק הוויז לא לוקח מאיפה שלא מאושר
היה לי את זה ברומא, שם זה קנס גדול להיכנס לאזור העיר העתיקה למי שלא מאושר
גוגל מפות נותן חופשי מסלול להיכנס לשם רק שהוא מזהיר על זה
הוויז לוקח רק ברחובות שמותר להיכנס (הוא שואל האם יש לך כרטיס מסוים שמאשר כניסה לאזור ולפי זה נותן לך מסלול)

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, גוגל לא מונע לנסוע בנתיבית לא מאושרים
אולי הוא מקפיץ הודעה על כך אבל לא מעבר
רק הוויז לא לוקח מאיפה שלא מאושר
היה לי את זה ברומא, שם זה קנס גדול להיכנס לאזור העיר העתיקה למי שלא מאושר
גוגל מפות נותן חופשי מסלול להיכנס לשם רק שהוא מזהיר על זה
הוויז לוקח רק ברחובות שמותר להיכנס (הוא שואל האם יש לך כרטיס מסוים שמאשר כניסה לאזור ולפי זה נותן לך מסלול)
במחשב לא קופץ שום הודעה. (הסיבה שאני מתכנן נסיעה דרך גוגל כי אין לי סמארטפון)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה