האם לאבזר יחידת דיור במכונת כביסה?

• פותח הנושא שי1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם המשכירים יחידות דיור מעדיפים מכונת כביסה או לא?
כמה אחוז לא ירצו את היחידה אם אני לא מאבזרת אותה במכונה?
תודה

• הוסף לסימניות
ואיך יסתדו בלי מכונה? יש מכבסה מול הבית?;)

מה הסיבה לא לשים ביחידה מכונת כביסה?
א. חוסר מקום
ב. תקציב

אם מדובר בחוסר מקום-יש היום הרבה פתרונות יצירתיים כמו במטבח, באמבטיה(כן, גם ביח"ד של 25 מ"ר יש מקום לפריט כה אלמנטרי)
חוסר בתקציב- כיום ניתן למצוא מכונות מעולות ביד שנייה ב-300 ש"ח(מנסיון! המכונה שלנו התקלקלה, ובמחיר התיקון קנינו יותר טובה...במצב מעולה!)
או שמשאירים מקום והשוכרים דואגים לכך(זוג שנישא וקנה ריהוט ומוצרי חשמל)
באופן כללי יחידות מרוהטות מבוקשות יותר.

• הוסף לסימניות
להשכרה לצורכי משרד או סטודיו, אין צורך במכונת כביסה.
לצורכי מגורים- מה, שיכבסו ביד?:confused:

• הוסף לסימניות
לדעתי השאלה כאן היא לא אם צריך מכונה או לא.
אלא האם לרכוש מראש או לתת לשוכרים לרכוש לעצמם.

ויש שיקול לצדדים:
1. בד"כ אוהבים לקנות את מוצרי החשמל בחבילה אחת, כך שאם יש את שאר מוצרי החשמל [מקרר ותנור] אז עדיף כבר ריהוט מלא לגמרי
2. מכונה יש מלא סוגים, וכל אחד אוהב וחשוב לו פרמטרים אחרים. ויש בה בלאי יותר ממכשירי חשמל אחרים.
3. לדעתי, חשוב יותר לתת לזוג לקנות את התנור - בגלל הקפדות הכשרות השונות

• הוסף לסימניות
ברור שהכונה שהזוג יקנה לעצמו.
השאלה שלי האם שווה לי להשקיע ולקנות מכונה שזה מוצר שיותר מתקלקל או שכל זוג יקנה לעצמו.
האם בזה שאני לא ירהט במכונת כביסה פחות אנשים יהיו מעונינים לשכור את היחידה?

• הוסף לסימניות
זו בעיה. ביחידה הבנתי ששמים מכונה יותר קטנה, שתתפוס פחות מקום, את לא רוצה להכריח את השוכרים להיתקע עם מכונה קטנה לכל החיים רק כי היו בדירה שלך בשנה הראשונה.
לגבי תנור- הרבה פחות קריטי, יש תנורים קטנים, טוסטרים וזה משהו שבנאדם יכול להביא מעצמו.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה טוב יותר.
מיד אחרי החתונה נכנסנו לדירה מרוהטת, מלבד מכונת כביסה, ודווקא נהנתי, קנו לי מכונה חדשה ואיכותית.
לאחר כמה חודשים עברנו לדירה אחרת, ושם היתה מכונת כביסה,
בעלי הדירה רצו לחסוך, וריהטו אותה במכונה יד שניה - לאחר שבועיים החלה להיתקע, ולאחר שהביא פעמיים טכנאי. קנה לדירה מכונה חדשה.
אז אני לא כ"כ ממליצה על מכונה יד שניה.
[ד"א היתה לי בעית איחסון למכונה שקניתי.... לכי תמצאי מקום איחסון למכונה לתקופה של שנה -+...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;1003932:
מה דעתכם המשכירים יחידות דיור מעדיפים מכונת כביסה או לא?
כמה אחוז לא ירצו את היחידה אם אני לא מאבזרת אותה במכונה?
תודה

א. כשאני חיפשתי לשכור דירה מרוהטת (כשכבר היה לי ריהוט), באחת הדירות היה את כל הריהוט מלבד מכונה, כשאת שלי בשום אופן לא יכולתי להכניס לחור שהכינו לה, אז כמובן שויתרתי על האופציה הזו.
ב. מכונת כביסה יד שניה הגם שהיא יכולה להיות תקינה אבל היא לא תמיד מכבסת הכי טוב ואף לפעמים מכהה בגדים בהירים וכו'...

• הוסף לסימניות
כשאני חיפשתי יחידה להשכרה, חיפשתי במכוון דירה ללא מכונה ותנור, כי זה הגעיל אותי שאני לא יודעת מי השתמש בזה קודם, והעדפתי שיקנו לי לפני החתונה את המוצרי חשמל שלי.

• הוסף לסימניות
מנסיוני כדאי לרכוש מכונת כביסה
יש ממש זולות היום
וחבל שבגלל סיבה כזו יעדיפו דירה אחרת
זו אחת השאלות הראשונות שכל שוכר פוטנציאלי שואל בטלפון- אם יש ריהוט מלא.

• הוסף לסימניות
לדעתי, כדאי פשוט להגיד לכל שוכר פוטנציאלי, שיש מכונת כביסה בפוטנציאל.
אם ירצה, תיקנו, אם לא, אז לא.
למה בוער להכניס אותה קודם?

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי, בתור משכירה של יחידה
אין לנו בדירה מכונת כביסה כי המכונות מתקלקלות היום מאד מהר,
ובינתיים לא היה לי בכלל כזה דבר שמישהו לא רצה את הדירה בגלל שאין מכונה,
כל זוג שהגיע הביא איתו את המכונה,
לא יאומן איך המכונות כביסה של היום מתקלקלות מהר ובתור משכירים לא שייך שאנחנו נממן תיקונים בלי הפסקה,
למשל הזוג שהתחתן בתמוז לפני כמעט שנה וקנו מכונה חדשה, בערב פסח המכונה הפסיקה לעבוד, וטכנאי לא יכל לתקן אז החברה לקחה חזרה את המכונה למשך שבועיים,
וכמובן הם כיבסו אז אצלנו...
ממש לא שווה להשקיע במכונה ,\
חוץ מזה שאר הדירה מרוהטת מלא.

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי מה סוג היחידה

אם זו יחידה קטנה שמתאימה לתקופה קצרה,חובה לאבזר גם במכונת כביסה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת