האם לאברך מותר לקבל תלוש משכורת

• הוסף לסימניות
@יעל לוגן @יעקב אסטרייכר
תקראו בעצמכם את הטופס שעליו חותם כל דחוי שירות.

כבר נכתב בעבר זה שלא תפסו עדיין מי שעובר על זה, לא אומר שלא יתפסו ויגייסו אותו בעתיד.

קבצים מצורפים

• תצהיר צבא.pdf
    KB 244.5 · צפיות: 244
  • הוסף לסימניות
תקראי בעצמך את התשובה
שמעל גיל 22 ונשוי
אפשר לעבוד לאחר מינימום 40 שעות בכולל

• הוסף לסימניות
אני מכיר אברך מעל גיל 23 שעובד מחוץ לשעות הכולל בתלוש שכר גבוה (יחסית לעבודה מחוץ לשעות הכולל) והוא רשום בביטוח לאומי גם כבן ישיבה וגם כשכיר.

• הוסף לסימניות
יש מישהו שכן מכיר מישהו שאיבד מעמד בן ישיבה בגלל סיטואציה כזאת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכל'ס אברך בן 23 יכול להוציא תלוש רגיל ולא לשנות את הסטטוס של הדתות והצבא?

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה עם הצבא, אין לי פטור?!
ולהישאר בדתות גם אפשרי, לעבוד על מלא ולהישאר אברך אין להם בעיה? אז מה כל הרעיון של דתות?
על זה נאמר שביום שיהיה סינכרון בין כל המערכות במדינה
המחשבים יתפקעו מצחוק...

• הוסף לסימניות
אני שוב מסכם את האשכול, חבל לשאול מחדש כל פעם כי זה כללים פשוטים וברורים.

לפי החוק הקיים, עד גיל 22 אסור אפי' להתנדב בדבר שיש כאלו שמקבלים עליו תשלום!! אא"כ יש פטור מצה"ל.

לאחמ"כ אברך נשוי, ניתן לעבוד מחוץ לשעות המדווחות ע"י הכולל למשרד החינוך, ללא הגבלת סכום לשעה.

• הוסף לסימניות

לפי החוק הקיים, עד גיל 22 אסור אפי' להתנדב בדבר שיש כאלו שמקבלים עליו תשלום!! אא"כ יש פטור מצה"ל.

לאחמ"כ אברך נשוי, ניתן לעבוד מחוץ לשעות המדווחות ע"י הכולל למשרד החינוך, ללא הגבלת סכום לשעה.
א. ואז זה בסדר גם לצבא וגם לדתות?
ב. עד איזה גיל צריך לעבוד רק מחוץ לשעת הכולל, כלומר מאיזה גיל משוחררים( כמובן שאם כן זה אומר יציאה מדתות)?

• הוסף לסימניות
א. כן.
ב. פטור לצבא ניתן כיום אחרי גיל 26, ואז אפשר לצאת מהדתות (מומלץ רק אחרי שיש פטור ביד).

• הוסף לסימניות

כיום לאברך נשוי בן 25 מותר לעבוד מחוץ לשעות הכולל, ולקבל תלוש שכר ??? תודה מראש.

• הוסף לסימניות
כיום לאברך נשוי בן 25 מותר לעבוד מחוץ לשעות הכולל, ולקבל תלוש שכר ??? תודה מראש.
אני לא יודע אבל התפרסם שהצבא יתחיל לשלוח צווי גיוס לבעלי תלוש, בתור "סימן" שהם לא לומדים לא בתור "סיבה"

• הוסף לסימניות
כיום אין חוק בכלל, יכולים לעבוד בכל גיל מחוץ לשעות הכולל.

כמובן שאכן פורסם שמי שכבר עובד יקבל צו גיוס הראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה