תח"צ האם לא הגיע הזמן לשפר את מסלול הנסיעה מבני ברק לביתר עילית וחזור?

יש שם שביל עפר מוכן, אז לכאורה אין בעיה לסלול שם נתיב אחד.
אחד אומר שזה טוב, השני כותב שזה לא מתאים לB השלישי מגלה שזה ע"ח שטח פרטי
כשיתפתח מחלף לכפר נחלין ניווכח מי כאן 'הנחליאל'
שברקע כל הכפרים האחרים כבר יהיו ממוחלפים - הרמזור בביתר ימשיך להחליף צבעים

נערך לאחרונה ב:
האם לא הגיע הזמן לשפר את מסלול הנסיעה מבני ברק לביתר עילית וחזור?

למה במשך שנים ציבור הנוסעים חייב לעבור דרך העיר בית שמש ואח"כ לטייל בין ערי ויערות שמסביב
ולהגיע כולו מסוחרר אחרי סיבובים בלי נגמרים בכביש המתפתל?

הרי היום יש את כביש בגין שפחות או יותר זה אותו משך זמן.

ולדעתי הפתרון צריך להיות ככה ויביא תועלת לרבים ולעצור את הסיוט המתמשך:

בנסיעה בכביש ירושלים - ת"א להמשיך ישר ולא לפנות לכיוון בית שמש ומשם להמשיך ולהכנס דרך כביש בגין ישירות לכביש המנהרות

מה לדעתכם איך ניתן לקדם את הנושא כדי להגיע לפתרון טוב?

אהה ולגבי התחנה שבאמצע הדרך - זה כבר עושים או יעשו האוטובוסים לבית שמש עצמה...
איך כזה כיוון ? לחתוך את הסיבובים הקשים
1769346995574.png

איך כזה כיוון ? לחתוך את הסיבובים הקשים
הציור שהעליתם הוא לא מופרך, עיין בספוילר אבל @ynf לא התכוון לזה אלא על נסיעה דרך ירושלים
אחרי הר יעלה ימינה > דרך מערת הנטיפים> פונים לפני זה ימינה > (מחסום ידני לפניך) דרך המחצבות אל נחם- > צומת T שיתחבר ל3855 החדש (שיתחבר ישירות לכביש 44), כביש המחצבות בעל שיפוע מינימלי כמעט ללא עיקולים כוללת מפגש עם הרכבת מצוי כעת בתחום המחצבה, אחד המנהלים של המחצבה אמר לנו בפגישה סגורה שהכביש ישמש בעתיד את הציבור
1769544631315.png

מאוזן: כביש המחצבה. מאונך: קטע כביש עתידי בין 3855 לצומת שמשון (38/44)

הציור שהעליתם הוא לא מופרך, עיין בספוילר אבל @ynf לא התכוון לזה אלא על נסיעה דרך ירושלים
אחרי הר יעלה ימינה > דרך מערת הנטיפים> פונים לפני זה ימינה > (מחסום ידני לפניך) דרך המחצבות אל נחם- > צומת T שיתחבר ל3855 החדש (שיתחבר ישירות לכביש 44), כביש המחצבות בעל שיפוע מינימלי כמעט ללא עיקולים כוללת מפגש עם הרכבת מצוי כעת בתחום המחצבה, אחד המנהלים של המחצבה אמר לנו בפגישה סגורה שהכביש ישמש בעתיד את הציבור
צפה בקובץ המצורף 2167578
מאוזן: כביש המחצבה. מאונך: קטע כביש עתידי בין 3855 לצומת שמשון (38/44)
אני מדברת בכל זאת על הנסיעה שכן משתמשים במציאות לכיוון כביש מס' 1

אני מדברת בכל זאת על הנסיעה שכן משתמשים במציאות לכיוון כביש מס' 1
בלבלתם אותי, מתחתם קו צהוב, מנס הרים לכביש 44, כיום המסלול הוא דרך כביש 3855 מסלול קצר יותר מנסיעה דרך צומת 375/3855 אך מפותל ומעוקל יותר ממנו בהרבה, ומצד שני קל יותר לאוטובוס לעקוף שם מאשר נסיעה דרך 375/3855 שם קשה יותר העקיפה

בלבלתם אותי, מתחתם קו צהוב, מנס הרים לכביש 44, כיום המסלול הוא דרך כביש 3855 מסלול קצר יותר מנסיעה דרך צומת 375/3855 אך מפותל ומעוקל יותר ממנו בהרבה, ומצד שני קל יותר לאוטובוס לעקוף שם מאשר נסיעה דרך 375/3855 שם קשה יותר העקיפה
הקו הצהוב הזה לא ישים, זה הבדלי גובה מטורפים, אולי אומגה תעבוד שם

הקו הצהוב הזה לא ישים, זה הבדלי גובה מטורפים, אולי אומגה תעבוד שם
גם האומגה כבר עובדת שם, יש שם כביש קיים לא ממש כמו הקו הזה, אבל בערך עובר על אותו מסלול עם הבדלי גובה סטנדרטיים, כמו שציירתי למעלה
בכביש 3855 יהיה 12 רמזורים שאולי יאריכו את הדרך

כבר לפני כמה שנים הגשנו קבוצה של נוסעים לביתר תלונה במשרד התחבורה על המצב הקטסטרופלי בנסיעות מבני ברק לביתר בעיקר בסופ"ש. אם מבחינת מסלול הנסיעה המזעזע בכביש הסיבובים ובבני ברק שנותן מענה רק לאזורים מסויימים ואם מבחינת תדירות האוטובוסים בימי שישי.
במשך 7 השנים האחרונות שאני נוסעת לשבתות לביתר לא עלה מספ' האוטובוסים בכלום בעוד שביתר היא עיר צעירה ומתחתנים שם/ משם זוגות צעירים כל הזמן מה שמעלה את מספ' הנוסעים אך לא את מספ' האוטובוסים.
אולי מישהו יכול להסביר למה קווים 129 ו 149 עושים בב"ב את אותו מסלול שמגיע רק למרכז העיר בעוד שבביתר הם מיועדים לשני הגבעות השונות? בני ברק היא עיר הרבה יותר גדולה ואם כבר היה צריך להיות הפוך! (שיתן מענה לתושבי שיכון ה', קרית הרצוג ופרדס כץ שעד עכשיו לוקחים גם אוטובוס פנימי בהלוך ובחזור)

משך 7 השנים האחרונות שאני נוסעת לשבתות לביתר לא עלה מספ' האוטובוסים בכלום בעוד שביתר היא עיר צעירה ומתחתנים שם/ משם זוגות צעירים כל הזמן מה שמעלה את מספ' הנוסעים אך לא את מספ' האוטובוסים.
מספר הנסיעות לא עלה, אבל מספר האוטובוסים שיוצאים? אני חושב שעלה, אפשר לראות שיוצאים כמה וכמה אוטובוסים בנסיעות הללו (לפחות בנסיעה האחרונה).

אני מאמין שלחברה יש בעיה להוציא אוטובוס כל עשרים דקות במקום 4 אוטובוסים פעם בשעה, כי זה אזור שלא חופף לכמעט שום יעד משמעותי אחר, ולכן יש בעיה להוציא לשם תגבורים.

מספר הנסיעות לא עלה, אבל מספר האוטובוסים שיוצאים? אני חושב שעלה, אפשר לראות שיוצאים כמה וכמה אוטובוסים בנסיעות הללו (לפחות בנסיעה האחרונה).

אני מאמין שלחברה יש בעיה להוציא אוטובוס כל עשרים דקות במקום 4 אוטובוסים פעם בשעה, כי זה אזור שלא חופף לכמעט שום יעד משמעותי אחר, ולכן יש בעיה להוציא לשם תגבורים.
לפי מה שאתה אומר, נראה לך/ לכם שאפשר לעלות ביום שישי בתחנה האחרונה במחלף גבעת שמואל בלי לחשוש שהאוטובוס לא יעצור/לא יהיה מקום?

לפי מה שאתה אומר, נראה לך/ לכם שאפשר לעלות ביום שישי בתחנה האחרונה במחלף גבעת שמואל בלי לחשוש שהאוטובוס לא יעצור/לא יהיה מקום?
אני מבין שאתם מתכוונים מבני ברק לביתר, אני דיברתי על הצד השני שאותו אני רואה מביתר, לגבי בני ברק באמת אין לי מידע.

יש פה מישהו שניסה לאחרונה לעלות בב"ב בתחנה אחרונה והיה לו מקום?

כי זה אזור שלא חופף לכמעט שום יעד משמעותי אחר, ולכן יש בעיה להוציא לשם תגבורים.
שיגדילו ראש, יש בב״ב ברבה קווים נוספים של קווים, וכן קווים רבים באיזור פ״ת ות״א,

יש לי טענה קשה על המשרד שהוא מפצל יותר מידי אשכולות וגורם לבעיות מהסוג הזה,

אבל אם החברה עצמה לא מעבירה אוטובוס מעיר לעיר ומגדילה ראש, כדי להגביר תדירות, אז הבעייה קשה הרבה יותר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה