NBS DESIGN
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לשדל אותה לעשות שאלת רבהמגזר ליטאי
גוק של האמא של המועמדת
כנראה מגיע מחשש - לצערינו בגיל הזה ההצעות לא מושלמות
ומאד קל לפתור התלבטות עם כזאת דרישה
יש לכם רעיונות מעשיים איך להוריד אותם מהעץ?
דווקא בגלל הגיל
לשדל אותה לעשות שאלת רבהמגזר ליטאי
גוק של האמא של המועמדת
לגמריאני הייתי מוריד רק על הבקשה והסגנון גם אם הם היו יורדים מזה
עכשיו זה זה ומחר זה יהיה אבחון ואח”כ קריאה בכף יד ואולי תיק רפואי
למה לי להסתבך
לאו דווקא, האדמו"ר ממליץ לחלק משואליו לברר כך גם על שותפים עסקיים או נותני שירות משמעותיים.כי הם נפגשים (בד"כ) רק פגישה אחת, וחוץ ממקרים נדירים ממש- סוגרים אחרי אותה פגישה. כך שברור שהם מחפשים להיתלות בכל כלי שיכול לתת להם מידע מקיף על המועמד/ת לפני אותה פגישה.
אבל בחורה ליטאית בת שלושים?!
שתיפגש ותראה בעצמה
גרפולוגיה תקפה חוקית רק לגבי זיהוי של כתבי יד האם שני הטקסטים נכתבו על ידי אותו אדם, או שנעשה כאן זיוף.מורפולגיה זה בכלל הגזמה, מילא גרפולוגיה- זה משהו שתקף חוקית, אפשר להביא בתור הוכחה לבית משפט אבל מורפולוגיה סתם קשקוש בגרוש, או בחצי גרוש.
האם לא חבל להוריד שידוך בגלל אבחון?אני נפגשתי עם מישהו כמה פגישות ואז האמא החליטה שהיא חייבת אז הורדתי
זה מעיד על אמא שרוצה להיות בטוחה שיהיה טוב לבתה.כולנו מבינים שאם עלתה שאלה כזו זה אומר שזה לא לגיטימי
ואני חושב שמי שלא בורח מכזה שידוך .....
זה מעיד על הרבה דברים אמא וכו
מה זה "גדול" בלי שם לא נוכל לדעת מי אצלך גדול.אמר לי גרופלוג שהוא בן של גרפולוג אחד הגדולים שהיו בתחום שזה לא נכון לעשות ידוך על פי גרפולוגיה והוא אמר לי בעצמו שאבא שלו בזמנו אמר לו על אשתו לפני שהם התארסו שיפריע לו כך וכך והוא בכל זאת הלך על זה והוא מאושר
אני חושבת שדווקא בגלל הגיל חבל להתעקש על כזו דרישה שהאשכול כאן מראה כמה בעיני רבים זה לא לגיטימי ואפ' היו מורידים על זההמגזר ליטאי
גוק של האמא של המועמדת
אם משהו בגלל החשש שיורידו "סתם" מוריד בעצמו מה הוא הרוויח?ניראה לי אנשים בכללי לא אוהבים שמאבחנים אותם ככה לפי כתב היד שלהם
לא כל האנשים מאמינים שזה באמת נכון
ולכן יש חשש.
מה מפחיד לתת כתב ?בלת"ק
זה שהיא מבקשת אבחון הופך אותה לבחורה ביקורתית ובררנית
וחבל!
אין מושלם בעולם!!
מה היא מחפשת באבחון?
כל אבחון הוא כוללני ולא משקף את המציאות
והמלצתי לה שתשלח את הכתב שלה לאבחון ויאבחנו אותה איזה סגנון בחור מתאים לה....
בשורות טובות
בגיל 30 התעקשות כזו בעיקר מבטיחה שהבת תישאר מתחת הסינר.זה מעיד על אמא שרוצה להיות בטוחה שיהיה טוב לבתה.
הא ותו לא.
ואכן לא מועיל בכלל לחיי הנישואין שהבחורה או הוריה יהיו מודעים מראש לתכונות פחות טובות של הבחור ולאורך כל החיים זה יבלוט להם כי הנה, זה מוכיח את מה שהגרפולוג אמר.אם משהו בגלל החשש שיורידו "סתם" מוריד בעצמו מה הוא הרוויח?
לטעמי אדם חושש שיחשפו את פגמיו ובאמת אין משהו מושלם
כך שזה לא נעים.
עם תכונות שגרתיות כמו היא עוד לא בשלה ועוד קצת תדע לנהל בית .ואכן לא מועיל בכלל לחיי הנישואין שהבחורה או הוריה יהיו מודעים מראש לתכונות פחות טובות של הבחור ולאורך כל החיים זה יבלוט להם כי הנה, זה מוכיח את מה שהגרפולוג אמר.
לא.מהיכרות אישית.
בגרפולוגיה רואים המון המון המון.
זה מדהים
רואים דברים שלא סיפרת לאף אחד......
ולכן אנשים נרתעים.
אין סיבה אחרת.
לעיתים אדם סתם חושש שיראו
שהוא....
וזה בא מחוסר ביטחון עצמי
מחרדה.
אדם נורמלי אין מה לחשוש מהאמת
האמת חביבה מהכל.
הבה נשים אותה על השולחן.
לא חושב להישאר בכולל כל החיים א"א לראות בגרפולוגיה. זו לא תכונה אלא החלטות בחיים. חוסר בשלות אולי, אבל בפן שכלי או רגשי ולא בפן של "עוד קצת ותדע לנהל בית". לא זה מה שרואים בגרפולוגיה.עם תכונות שגרתיות כמו היא עוד לא בשלה ועוד קצת תדע לנהל בית .
או הוא לא חושב להישאר רק בכולל כל החיים
אלא לעשות משהו מהצד
נראה לי לא מפריע לאנשים.
אם יש בעיות מהותיות יותר
כמו פריצת גבולות דרסטית.
בעיה נפשית.
מה רע שידעו מכך ?
ההורים צריכים להכיר אם זה
מתאים להם.
מהיכרות אישית.
בגרפולוגיה רואים המון המון המון.
זה מדהים
רואים דברים שלא סיפרת לאף אחד......
ולכן אנשים נרתעים.
אין סיבה אחרת.
לעיתים אדם סתם חושש שיראו
שהוא....
וזה בא מחוסר ביטחון עצמי
מחרדה.
אדם נורמלי אין מה לחשוש מהאמת
האמת חביבה מהכל.
הבה נשים אותה על השולחן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים