דרוש מידע האם לגיטימי לבקש אבחון גרפולוגי בהצעת שידוך

• הוסף לסימניות
בשידוכים הכל לגיטמי אבל שתיקח בחשבון שיהיו שיורידו
היא עצמה הייתה מביאה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך כדאי לשקף לחברה שמאמינה בזה שהדרישה לא לגיטימית
ממש כואב לי הלב לראות שידוכים שנופלים בגלל אי הסכמה לתת כתב לאבחון

אני אגב -לעולם לא הייתי מסכימה לתת את כתב ידי (אולי אם הייתי קוראת קודם את האבחון)

• הוסף לסימניות
לא הייתי מביאה בחיים
למזלי אף מועמד לא בקש מעולם
אבל סביר להניח שלו היה מבקש (ליטאית) הייתי חושבת עליו אי אלו דברים
בעיני יש כל כך הרבה סיבות למה לא להתסמך על גרפולוגיה

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שזו בקשה - לא לעניין
גם אם היא מוכנה לתת את שלה.
לי זה היה מדליק נורה אדומה לגבי הבחורה שמבקשת
כי אם יש לה ג'וק כזה, מי יודע איזה עוד ג'וקים יש לה...
כחברה - לא יודעת אם כדי לך להתערב
שידוכים בגיל הזה זה עניין כ"כ רגיש
ויכול לפגוע בה - למרות שאת רוצה בטובתה...

• הוסף לסימניות
רק מהבקשה אני המומה
ברור שזה מוגזם לבקש דבר כזה
רק להזכיר אין דבר כזה מושלם וצריך להשאיר קצת משהו לבורא עולם
אנחנו עושים השתדלות , מבררים חופרים בודקים שולחים אנשים לצפות בבחור (אני לא עשיתי זאת)
דברים הגיוניים כן, מעבר לזה אומר דרשני

• הוסף לסימניות
בגיל הזה, לא הייתי שולל.
אבל בתנאי שגם הצד השני יתן והגרפולוגית תתן את חוות דעתה ל2 הצדדים.
אני יכול להבין מאיפה זה מגיע, במיוחד בשידוכים מורכבים קצת, בסך הכל גרפולוגיה זה כלי שדרכו אפשר לקבל קצת יותר אינדיקציה, בפחות מאמץ.
אם כי בכל מקרה צריך לזכור שזה כלי מוגבל, ולא תמיד מדויק. לקחת את הדברים בערבון מוגבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה