- הוסף לסימניות
נורא.רוב המקומות שנותנים להכנסת כלה ענו בשלילה כי לא עוזרים לנישואין שניים
חלקם אפילו לא בדקו את הסיפור.... (ויש סיפור... והוא עצוב)
מאוד כואב לשמוע את זהכן
אני מלווה גרושה יתומה שאין מי שיקח על עצמו את הוצאות החתונה
ולצערי רוב המקומות שנותנים להכנסת כלה ענו בשלילה כי לא עוזרים לנישואין שניים
חלקם אפילו לא בדקו את הסיפור.... (ויש סיפור... והוא עצוב)
זה חשוב מאוד - אבל יחד עם זאת זה מורכב, כי לילדים הללו יש גם אבא וגם אמא, ובמקרים שהם צריכים עזרה, זה שיש חילוקי דעות ומלחמות בין ההורים, וצריך שזה יהיה בתאום וכו'ארגון לילדים להורים גרושים, דחוףףףףף
למה לילדים יתומים דואגים מאד ויש מלא ארגונים ולילדים המסכנים להורים גרושים אין שום תמיכה, הם מסכנים מאדדד, יתומים חיים
אני לא מדברת דווקא על תמיכה כלכלית וכו.. אבל מקום שישמעו אות אותם ילדים, שיהיה להם לאן להגיע פינה חמה, טיולים ... מישהו שיבין ויקשיב לכל הילדים הללוארגון לילדים להורים גרושים, דחוףףףףף
למה לילדים יתומים דואגים מאד ויש מלא ארגונים ולילדים המסכנים להורים גרושים אין שום תמיכה, הם מסכנים מאדדד, יתומים חיים
כל מלה פנינהאני לא מדברת דווקא על תמיכה כלכלית וכו.. אבל מקום שישמעו אות אותם ילדים, שיהיה להם לאן להגיע פינה חמה, טיולים ... מישהו שיבין ויקשיב לכל הילדים הללו
ארגון לילדים להורים גרושים, דחוףףףףף
www.prog.co.il
יש ארגון כזה מופעל ע"י הרב רוזנפלד מבית לפליטותאני לא מדברת דווקא על תמיכה כלכלית וכו.. אבל מקום שישמעו אות אותם ילדים, שיהיה להם לאן להגיע פינה חמה, טיולים ... מישהו שיבין ויקשיב לכל הילדים הללו
ישאני מחכה ליום שיקום כזה דבר לדוברי עברית.
נרים את הכפפהצריך כזה דבר בעברית ולבנות גם, לא פחות חשוב מבנים
באיש ארגון כזה מופעל ע"י הרב רוזנפלד מבית לפליטות
באים שם כל יום ילדים ובערב בחורים
יש להם שם תמיכה רגשית משחקים וכל מה שהם צריכים
אני נפגשתי איתם בשביל לנהל את זה ומאוד התרשמתי מהם לטובה , לבסוף זה לא הסתתדר,
אבל זה רק לילדים חסידים דוברי אידיש בלבד
אני מחכה ליום שיקום כזה דבר לדוברי עברית.
כואב לומר זאת, אבל זה המציאות, לארגונים של יתומים ואלמנות יש תרומות, מסתובב שם הרבה כסף, אפשר להיכנס לגיידסטר ולראות כמה מקבל/ת מנהל/ת משכורת חודשית (רמז: הייתי שמח אם הייתי מקבל רבע כל חודש). ולעומת זה בכל מה שקשור לגרושים, וילדיהם ולשלום בית ולמעוכבי שידוך אין תורמים. כשאני פתחתי עמותה שמתעסק בנושא שלום בית, והכוונה בשידוכים, אמר לי חבר שיש לו עמותה של נזקקים וחולים, אתה נורמלי, אין לזה תרומות, תפתח משהו ליתומים אלמנות, חולים, ויהיה לך גם וולוו וגם וילה. זה המציאות..ארגון לילדים להורים גרושים, דחוףףףףף
אם זה עדיין מעניין מישהו יש בבני ברק אירגון לילדים נכים בערך עד גיל 13מתנצלת מראש על ההקפצה...
האם ידוע למישהו אם יש ארגון או גוף כלשהו שתומך בילדים/נערים עם נכות שאינה קוגניטיבית??
הבנתי שלפני מס' שנים הקימו מערך כזה בעזר מצוין לגילאים הבוגרים יותר 21+ שלא היה הם מענה בכלל.
השאלה מה קורה בגיל הצעיר יותר??
אשמח אם מישהו יוכל לשתף מניסיון/ידיעה וכ'
תודה מראש!!
יש ארגון כזה בבני ברקמתנצלת מראש על ההקפצה...
האם ידוע למישהו אם יש ארגון או גוף כלשהו שתומך בילדים/נערים עם נכות שאינה קוגניטיבית??
הבנתי שלפני מס' שנים הקימו מערך כזה בעזר מצוין לגילאים הבוגרים יותר 21+ שלא היה הם מענה בכלל.
תודה מראש!!
יש ארגון כזה בבני כבר שלוש שנים שמתי כאן את הפרסום שלהם הם מקבלים עד גיל 11מתנצלת מראש על ההקפצה...
תודה מראש!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים