האם להוסיף כוננים רייד או רגילים

• הוסף לסימניות
אם אני לוקחת לעריכת ודיאו HD
מעבד I7 2600
דיסק קשיח ssd של 120 G עם חיבור סאטה 3
לוח אם של אנטל 67B
כרטיס מסך TI 570
ספק מחברה טובה 750 וואט<O:p></O:p>
זיכרון 12 ראם
האם צריך להוסיף כוננים קשיחים רייד או להסתפק ברגילים?<O:p></O:p>​
יש לכם כאן עוד המלצות / הערות, אשמח לקבל אותם.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
תודה על תשובתך
בודאי שהכונן 120GB לא מיועד לשמירת הקבצים, ואני אוסיף כוננים קשיחים
השאלה היא אם כדאי להוזיל עלויות ולקחת דיסק של 80GB למערכת ההפעלה או לא מומלץ?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אחרי שענית לי כל כך באדיבות, הרשתי לעצמי לשאול שאלה נוספת.

• הוסף לסימניות
המקובל בשוק למערכות עריכת וידאו זה SSD למערכת הפעלה (יש הבדלים גדולים בין ה SSD השונים - גם במחיר וגם בביצועים) ו 2 מערכי RAID0 של דיסקים (סהכ 4 ). מערך אחד לחומר נכנס ואחד ליוצא.
כמובן צריך ספק מתאים ומארז מתאים , ומכיוון שזה0RAID אז - לגבות כל חומר שנמצא על הרייד באופן סדיר.
ובעיקר עם זה מערכת של פרמייר , כרטיס מסך שתומך ב MERCURY הוא הרכיב הכי קריטי. אפילו יותר מהמעבר בין I5 ל I7.
אם אין כוח או יכולת להסתדר עם הבלגן של ה RAID , אפשר לקחת לוח Z68 ולעשות SSD CACHING עם SSD של 40 GB מאוד מהיר (SLC)

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובות,
אולי תסבירו לי מה המרכיב של רייד ידרוש ממני, הוא יסבך אותי בעבודה? יוצר יותר תקלות?
חוץ מההוצאה של קניית 4 כוננים?
כרגע במחשב הישן יש לי 2 כוננים של טרה כונן לתוכנות ועוד כונן של 500 ג'
והאם מערך של רייד אחד בשלב ראשון יעזור לי. או לוותר עליו?

כרטיס מסך TI 570 או 560 תומך ב MERCURY, לא.
ושוב תודה על התשובות המפורטות שלכם, הן עוזרות ומחכימות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובות,
אולי תסבירו לי מה המרכיב של רייד ידרוש ממני, הוא יסבך אותי בעבודה? יוצר יותר תקלות?
חוץ מההוצאה של קניית 4 כוננים?
כרגע במחשב הישן יש לי 2 כוננים של טרה כונן לתוכנות ועוד כונן של 500 ג'
והאם מערך של רייד אחד בשלב ראשון יעזור לי. או לוותר עליו?

כרטיס מסך TI 570 או 560 תומך ב MERCURY, לא.
ושוב תודה על התשובות המפורטות שלכם, הן עוזרות ומחכימות.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
בעיקרון כל הכרטיסים של NVIDIA מה 2 שנים האחרונות תומכים ברמה זאת או אחרת ב CUDA.
לרוב האנשים ה GTX560 מיותר , צורך המון חשמל ומלא תקלות . ה GTS450 נותן את התמורה הכי טובה לכסף משם והלאה לרוב המקרים (שוב , תלוי במקרה , אני מדבר על הרוב) אין כבר הרבה תועלת. (חוץ מכרטיסי QUADRO מסוימים אבל הם כבר עולים אלפים רבים - אם את בכיוון אז יש על מה לדבר).

ד.א. - ההתקנה של התוכנה ההגדרה של הכרטיס בה חשובים לא פחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה