לי יש, מרוצה, אבל ככל הנראה פחות טוב מלנובו / דל / HP, בדגש על הפלסטיקה שלא מדיי מרוצהיש עוד?
הסדרות היוקרתיות שלהם לא פחות ממעולות (אתה מקבל עכשיו הודעה מכזה מחשב בן 8 שעבר שבעה מדורי גיהינום ועדיין רץ), הסדרות הנמוכות לא להתקרב!! (גם מניסיון) , לגבי אסוס הם אכן סינים אורגינל, אבל בשנתיים האחרונות הם התחילו להשקיע מאוד בסדרות החדשות (vivobook ובפרט zenbook) , והם מעולות ואין שום סיבה לא לקנות אותם, הבעיה שהם הרימו אף והמחיר שלהם בהתאם.אני מעוניין לקנות מחשב ללקוח
בקטגוריה בזאפ (אני המתקין) שינו מחשב במחיר זול יותר אך הוא של חברת אייסר
מה אומרים המומחים דכאן, האם כדאי להתקרב לחברה זו
כינ שמועות אומרות שהיא כיום מיוצר בסין על כל המשתמע מכך וא"כ יהא דין acer כדין asus
תודה רבה מראש
למחשב מקצועי לגרפיקה וכו לא הייתי נוגעתהשאלה מהם הצרכים שלך מהמחשב
אגב היום הייתי בחנות מחשביםלי יש, מרוצה, אבל ככל הנראה פחות טוב מלנובו / דל / HP, בדגש על הפלסטיקה שלא מדיי מרוצה
המוכר... תודה רבה... אני לא מאמין, וגם אם כן זה תלוי מאוד איזה סדרות.אגב היום הייתי בחנות מחשבים
והמוכר טען לי שהפלסטיקה של לנובו הכי גרועה.
קוריאנים*הסדרות היוקרתיות שלהם לא פחות ממעולות (אתה מקבל עכשיו הודעה מכזה מחשב בן 8 שעבר שבעה מדורי גיהינום ועדיין רץ), הסדרות הנמוכות לא להתקרב!! (גם מניסיון) , לגבי אסוס הם אכן סינים אורגינל, אבל בשנתיים האחרונות הם התחילו להשקיע מאוד בסדרות החדשות (vivobook ובפרט zenbook) , והם מעולות ואין שום סיבה לא לקנות אותם, הבעיה שהם הרימו אף והמחיר שלהם בהתאם.
השאלה מהם הצרכים שלך מהמחשב
אף אחד לא דרש מ i3 גרפיקה?למחשב מקצועי לגרפיקה וכו לא הייתי נוגעת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים