האם להתקרב למחשבי acer

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות מחשב ללקוח
בקטגוריה בזאפ (אני המתקין) שינו מחשב במחיר זול יותר אך הוא של חברת אייסר
מה אומרים המומחים דכאן, האם כדאי להתקרב לחברה זו
כינ שמועות אומרות שהיא כיום מיוצר בסין על כל המשתמע מכך וא"כ יהא דין acer כדין asus

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
לי יש חויה לא מוצלחת מאייסר אבל זה היה מזמן ויכול להיות שהשתדרגו...

• הוסף לסימניות
אפשר להתקרב, אבל לא יותר משתי מטר...

באופן אישי, נהניתי מאד ממחשב אייסר.
עריכה: נזכרתי שלפני כמה ימים קיבלתי ממנו ד"ש, ממי שקנה אותו ממני.
המחשב בן 7 ועובד פרפקט.

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות מחשב ללקוח
בקטגוריה בזאפ (אני המתקין) שינו מחשב במחיר זול יותר אך הוא של חברת אייסר
מה אומרים המומחים דכאן, האם כדאי להתקרב לחברה זו
כינ שמועות אומרות שהיא כיום מיוצר בסין על כל המשתמע מכך וא"כ יהא דין acer כדין asus

תודה רבה מראש
הסדרות היוקרתיות שלהם לא פחות ממעולות (אתה מקבל עכשיו הודעה מכזה מחשב בן 8 שעבר שבעה מדורי גיהינום ועדיין רץ), הסדרות הנמוכות לא להתקרב!! (גם מניסיון) , לגבי אסוס הם אכן סינים אורגינל, אבל בשנתיים האחרונות הם התחילו להשקיע מאוד בסדרות החדשות (vivobook ובפרט zenbook) , והם מעולות ואין שום סיבה לא לקנות אותם, הבעיה שהם הרימו אף והמחיר שלהם בהתאם.

• הוסף לסימניות
לי יש, מרוצה, אבל ככל הנראה פחות טוב מלנובו / דל / HP, בדגש על הפלסטיקה שלא מדיי מרוצה
אגב היום הייתי בחנות מחשבים
והמוכר טען לי שהפלסטיקה של לנובו הכי גרועה.

• הוסף לסימניות
הסדרות היוקרתיות שלהם לא פחות ממעולות (אתה מקבל עכשיו הודעה מכזה מחשב בן 8 שעבר שבעה מדורי גיהינום ועדיין רץ), הסדרות הנמוכות לא להתקרב!! (גם מניסיון) , לגבי אסוס הם אכן סינים אורגינל, אבל בשנתיים האחרונות הם התחילו להשקיע מאוד בסדרות החדשות (vivobook ובפרט zenbook) , והם מעולות ואין שום סיבה לא לקנות אותם, הבעיה שהם הרימו אף והמחיר שלהם בהתאם.
קוריאנים*

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה