כללי האם ללקוחה מותר לעשות כזה דבר????????

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא, אף פעם לא ראינו גרפיקאי נורמלי שעושה הדבקות עם סלוטייפ בפוטושופ למודעות מוכנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת1;827587:
לא, אף פעם לא ראינו גרפיקאי נורמלי שעושה הדבקות עם סלוטייפ בפוטושופ למודעות מוכנות

אז בואו לעבוד במקומון...
רק אם בא לכם להרוויח שכר מינימום :)

• הוסף לסימניות
תודה על תגובותיכם
החכמתם אותי

• הוסף לסימניות
ברור שאסור לה , ויש בכך גזל ,כיוון שזה מה שבדעת כל הגרפיקאים והלקוחות (והעובדה שהיא לא הודיע שתשתמש בעבודה למשהו אחר מוכיח שידעה שאסור לה) יש בכך רמאות ומניעת רווח

למעשה לא כל כך שונה מצריבת דיסק - אחרי שקניתי מה מותר לי לעשות ומה אסור לי
או ברכישת תוכנה האם מותר לי לפרוץ אותה ולחלק אותה חינם או אפילו למכור אותה --> קניתי לא ?

אני אישית מוכר את הזכויות המלאות או את הזכות הדפסה החד פעמית

• הוסף לסימניות
יש לקוחות שצריך להסביר להם הכל ברחל בתך הקטנה, בכתב, וגם אז הם לא מבינים.
נושא זכויות יוצרים שנראה ליוצר מובן מאליו - לאנשים מן השורה בד"כ אין שום מודעות לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה