כללי האם למישהו יש סיכומים טובים של הקורס "פרסום למעצבות" של דפנה פרל?

• הוסף לסימניות
שלום
האם למישהו יש סיכומים טובים של הקורס "פרסום למעצבות" של דפנה פרל?
אני חייבת דחוף
אפשר לשלוח אלי פניה אישית דרך תיבת ההודעות באתר
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;727893:
שלום
האם למישהו יש סיכומים טובים של הקורס "פרסום למעצבות" של דפנה פרל?
אני חייבת דחוף
אפשר לשלוח אלי פניה אישית דרך תיבת ההודעות באתר
תודה רבה!!

אשמח גם, אם זה ניתן להפצה לבריות שלא היו בקורס.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהתכנים של הקורס של דפנה, או של כל מרצה אחר לצורך העניין, הם משהו שמיועד למי שנרשם ושילם על הקורס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;728115:
אני חושבת שהתכנים של הקורס של דפנה, או של כל מרצה אחר לצורך העניין, הם משהו שמיועד למי שנרשם ושילם על הקורס.

ברור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;728126:

לא כזה ברור...
הרבה דברים בעולם ניתן ללמוד לבד והמידע אינו סודי,
ומשלמים למרצה ללמדו.
אני לא הייתי חושב שיש בזה בעיה, אלא אם התנו זאת מראש עם התלמידים

• הוסף לסימניות
ברור לגמרי שיש עם זה בעיה, בד"כ מרצים לא מעוניינים בהקלטה או בכתיבת החומר שהם מעבירים ע"מ להפיץ, מה שכן אני מאמינה שפותחת האשכול פשוט מתעניינת על הקורס כי ראיתי אשכול נוסף שלה על זה, באמת מעניין לשמוע חו"ד ממי שעבר את הקורס

• הוסף לסימניות
אתה יודע כמה זמן לוקח לעבוד על בניית תוכן לקורס?
חודשים ארוכים.
מאיפה ההנחה שמותר להפיץ חינם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה