האם למישהו יש עצה לתיקון דיסק קשיח (לא מתקתק)

• הוסף לסימניות
חבר הביא לי את המחשב שלו לאחר בדיקה התברר שיש תקלה בדיסק קשיח, המנוע שלו דולק ונשמע חלק והמחשב לא מזהה אותו אפילו בBIOS לאחר הרבה נסיונות (ואולי בגלל הקפאה) הוא עבד לי פעמיים אבל מאז לא הצלחתי להפעילו שוב...
הכיוון שאני חשבתי עליו זה לנסות להחליף לו לוח הבעיה שהלוח היחיד שיש לי הוא של 500 GB והדיסק קשיח הוא של 320 GB למישהו יש רעיון אחר לנסות?
נ.ב. הדיסק קשיח הוא של Toshiba החיבור הוא SATA למחשב נייד

• הוסף לסימניות
כיוון מעולה
רק זכור שמבצעים החלפת לוח מבצעים זאת עם דיסק קשיח תואם של אותו דגם

פרסם את מפרט הדיסק קשיח שלך
חברה
סדרה
מודל
נפח
RPM
זיכרון נדיף

בין טכנאי מחשבים ומעבדות כדי למצוא מישהוא שיש לו דבר כזה במלאי

• הוסף לסימניות
...הדיסק נמכר בחנויות...
רק השאלה אם כדאי להשקיע כי עכשיו אני שם לב שהוא כן מתקתק לפני כן הוא עבד לגמרי
הדגם הוא MK256GSX של חברת Toshiba
הנפח הוא 250GB
7200RPM (השערה)
נרכש בחו"ל עם מחשב נייד HP q62 234DX

• הוסף לסימניות
אם שווה לך לקנות ומקסימום יהי לך דיסק קשיח חדש במקום התקול

במידה ומתקתק שלח לשיחזור נתונים

• הוסף לסימניות
הענין הוא שהחבר החכם כבר קנה חדש של 320 ולא של 250 לכן לקנות עוד אחד? אולי כן אני יבדוק אם אפשר למצוא בארץ עד עכשיו ראיתי אותו באיביי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה