האם למשוך את החלק הרזרבה או בכלל לא לגעת בו

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
שאלה באמת בוערת על סדר היום ואני חושב שרבים מאיתנו נמנעים להשתמש בה כדי לא להכעיס את הבנקים
אבל בואו נציף את הנושא
לכולנו ידוע הטריק שלוקחים משכנתא הרבה יותר גבוהה ממה שצריך ואז מחזירים וכו'
וכאן אני מעוניין לאתגר אותכם וכמובן את עצמי מדוע לא להשאיר את הכסף בבנק ופשוט לא למשוך את החלק הזה במשכנתא
אני מסכים שהבנק מסוגל לא לאהוב את זה אבל בסוף הלקוח משלם.....
מענינת אותי דעתכם אחיי היועצים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
שאלה באמת בוערת על סדר היום ואני חושב שרבים מאיתנו נמנעים להשתמש בה כדי לא להכעיס את הבנקים
אבל בואו נציף את הנושא
לכולנו ידוע הטריק שלוקחים משכנתא הרבה יותר גבוהה ממה שצריך ואז מחזירים וכו'
וכאן אני מעוניין לאתגר אותכם וכמובן את עצמי מדוע לא להשאיר את הכסף בבנק ופשוט לא למשוך את החלק הזה במשכנתא
אני מסכים שהבנק מסוגל לא לאהוב את זה אבל בסוף הלקוח משלם.....
מענינת אותי דעתכם אחיי היועצים
אם אתה רוצה להוריד מהחלק הקבוע זה לא רלוונטי.
בשאר המקרים עושים את זה.

• הוסף לסימניות
לא תמיד זה אפשרי .[יחס החזר .]
ותמיד צריך לבדוק כמה זה משפר -לפעמים אפשר להגיע לתוצאה זהה ללא פיתוי .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה