עזרה האם לספר בראיון עבודה על בעיה רפואית קלה?

• הוסף לסימניות
אני מתמודדת על משרה מכובדת, נקבע לי ראיון עבודה לאור הקורות חיים, הנסיון וההמלצות.
ואני מתלבטת האם לספר למנהלת המקום (המקום הוא כעין שלוחה של משרד ממשלתי) על בעיה רפואית קלה - בינונית שלי באופן אישי-תפקודי כן מגבילה אבל לא אמורה להגביל אותי בעבודה אולי לדרוש התחשבות והקלות בזמנים מסויימים לחוצים יותר בעבודה
מדובר בבעיה יותר בכיוון הפיזי, לא קוגניטיבי. (לא מעוניינת לפרט, אבל משהו כמו: טיקים, רגישות חזקה מאוד לאור, סחרחורות קשות במקומות צפופים, משהו בסגנון)
אשמח לתגובות, כי אני ממש בהתלבטות....

• הוסף לסימניות
אם יש לזה השפעה על העבודה אפילו רק בזמני עומס וכולי
יהיה הוגן לספר כמובן שאפשר בצמוד בזה להדגיש למה זה לא משמעותי הבעיה הזאת
ואיך את מתכננת שזה לא ישפיע בכלל

• הוסף לסימניות
לדעתי לא

• הוסף לסימניות
אם יש לזה השפעה על העבודה אפילו רק בזמני עומס וכולי
יהיה הוגן לספר כמובן שאפשר בצמוד בזה להדגיש למה זה לא משמעותי הבעיה הזאת
ואיך את מתכננת שזה לא ישפיע בכלל
זו בעיה מעט מביכה
כשספרתי למנהלת שלי הנוכחית (שכמובן הכילה ואמרה שהיא תתחשב הכי שאפשר וכו...) הרגשתי שהיא מסתכלת עללי אח"כ קצת כמו נכה (לא משהו רשמי ככה בעדינות...)

• הוסף לסימניות
זו בעיה מעט מביכה
כשספרתי למנהלת שלי הנוכחית (שכמובן הכילה ואמרה שהיא תתחשב הכי שאפשר וכו...) הרגשתי שהיא מסתכלת עללי אח"כ קצת כמו נכה (לא משהו רשמי ככה בעדינות...)
אז תשאלי דיין
זה פותר את כל ההתלבטות

• הוסף לסימניות
לדעתי את לא צריכה לספר בראיון
בתהליך הקבלה לעבודה ממילא תצטרכי למלא שאלון מול הכח אדם
יש מקומות שגם מבקשים אישור של רופא תעסוקתי
שם תשתפי בבעיה
מול המעסיקה המקצועית אין טעם לפתוח את זה
זה רק יזיק לך תדמיתית
ולא נראה לי שיש חוק שמחייב אותך לספר דבר שלא קשור ישירות לעצם העבודה באופן מובהק

• הוסף לסימניות
אני מתמודדת על משרה מכובדת, נקבע לי ראיון עבודה לאור הקורות חיים, הנסיון וההמלצות.
ואני מתלבטת האם לספר למנהלת המקום (המקום הוא כעין שלוחה של משרד ממשלתי) על בעיה רפואית קלה - בינונית שלי באופן אישי-תפקודי כן מגבילה אבל לא אמורה להגביל אותי בעבודה אולי לדרוש התחשבות והקלות בזמנים מסויימים לחוצים יותר בעבודה
מדובר בבעיה יותר בכיוון הפיזי, לא קוגניטיבי. (לא מעוניינת לפרט, אבל משהו כמו: טיקים, רגישות חזקה מאוד לאור, סחרחורות קשות במקומות צפופים, משהו בסגנון)
אשמח לתגובות, כי אני ממש בהתלבטות....
אני חושבת שלא נכון להסתמך כאן על התשובות בפרוג.
בתור אחת שמקבלת ועושה ראיונות,
זה שאלה הלכתית.
יש כאן שאלה למורה הוראה,
ברגע שתעשי את מה שיגיד לך את תהיי שקטה ורגועה שעשית את מה שנכון לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה