עזרה האם לעשות טיפל שיניים בהרדמה לילד בן 3 עם 9 חורים

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי עכשיו טיפול בסדציה לילד שלא פחד מהרופא אך לא היתה לו סבלנות לשבת הרבה זמן. הייתי מאד מרוצה וכעת יש לו עוד כמה טיפולים ואני מתלבטת מה עדיף מבחינה בריאותית, עוד כמה פעמים טשטוש או הרדמה אחת. איך אני יכולה לברר כזה דבר?

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי אכן לא כל אחד בנוי לסדציה אבל מי שכן זה חיסכון גדול
(לא בזמןץ אבל בכסף :) )
הבן שלי לא הסכים גז צחוק רגיל ובסדציה התנהג ממש יפה
לעומתו הבת שלי גם בסדציה היתה מפוחדת ולא הסכימה לפתוח את הפה אז היא הועברה להרדמה מלאה
בכל מקרה שווה לטפל מייד ולגמור עם זה
כדי שלא יגיע למצב של עקירות מספר רב של שיננים ואז עד שזה גודל הוא נראה נורא
או שינים שחורות ורקובות שאינלי מושג מה מהם יותר גרוע :(

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי עכשיו טיפול בסדציה לילד שלא פחד מהרופא אך לא היתה לו סבלנות לשבת הרבה זמן. הייתי מאד מרוצה וכעת יש לו עוד כמה טיפולים ואני מתלבטת מה עדיף מבחינה בריאותית, עוד כמה פעמים טשטוש או הרדמה אחת. איך אני יכולה לברר כזה דבר?
זה לא כ"כ תלוי בך הרופא אמור לאשר הרדמה כללית
אם מתרשם שהילד מסוגל לעבור טיפול בטשטוש העדיפות היא למנוע הרדמה

• הוסף לסימניות
הבת שלי עברה כבר 5 טיפולי שיניים כולל טיפולי שורש עם גז צחוק רגיל והייתה בסדר גמור.
אז תנסו קודם גז צחוק בדרך הקלאסית לפני שאתם הולכים על הרדמה מלאה.
יש לה עוד שניים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי יש לך להמליץ?
אני מחפשת כעת נואשות רופא מומלץ לילד בן 3 וחצי
יש לו טיפול שורש בשן אחת וזהו
והרופאה בקופה שנקראת טובה....שלחה מיד להרדמה
הבנתי שהם בשיטה גורפת שילדים מתחת גיל 5 לא מנסים יותר מדי, רק אם הילדים ממש טאטלך

אני בבית שמש
אם יהיה מישהו מאוד מוצלח בי-ם גם אפשרי

תודה מראש
אני ניסיתי ללכם עם הבת שלי בת 4 למרפאת שיניים בקופ"ח - לרופאות הכי נחשבות וכולם הפנו אותי להרדמה - הבת שלי נורא מפונקת ולא הסכימה לפתוח פה בשום אופן והרימה צרחות והיה היסטרייה וכו'...
מאוד רציתי להימנע מהרדמה אז ניסיתי את כל האפשרויות עד שהגעתי לרופאת שיניים תותחית לילדים, משהו מהאגדות קוראים לה ד"ר ענת רוזנטל והיא מקבלת בירושלים ובשבילה אני עושה נסיעות מהמרכז פעם בשבועיים אבל הבת שלי מחכה מפעם לפעם בכליון עיניים, זה אחת החוויות שלה...
אז אם אתם מאלה שמוכנים להשקיע בשביל להימנע מהרדמה אז תנסו אותה.
בהצלחה.

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
כותבת מנסיון
ילד בגיל קרוב ל3 טיפלו לו ב 13 שיניים בהרדמה באסותא ת"א-מכבי, ללא עלות בחינם,
ילד בן 5.5 ניסו לטפל בסדציה היה צריך טיפול ב 10 שינים, לא הצליח, הפריע לילד המכשירים שמכניסים לו לפה, הרדימו אותו בהרדמה מקומית בלי בעיה, אבל התחשות מאוד הפריעו לו, ובהמלה פשוט חבל על הזמן, בגלל שבשביל לטפל ב 10 שיניים בסדיציה-טשטוש צריך לבוא כמה פעמים, הלכנו על הרדמה שילמנו 1800 ש"ח לטיפול של שעתיים,
כעת ממש טיפלתי עם ילדה בת 2.5 ב 9 שיניים, בהמלצת רופאים לא כדאי לחכות שתגדל, כי יכול לפגוע בשיניים הבאות, (שאלנו גם רופא ילדים את ד"ר פלוצניק שאמר כמה שיותר מהר ולא לחכות שתגדל)
ולמי ששואלת הילדים שלי בלי בקבוק, אין דוקא קשר, פשוט שיניים מתפוררות!!
אז בהצלחה,
9 חורים לא ממליצה אפילו ללכת לרופא פרטי, זה אומר 9 פעמים להיות אצלו, לבזבז זמן ולשלם...

• הוסף לסימניות
יש רופא מומחה לילדים בי-ם : ד"ר פאדי
הוא יכול גם על הסרבנים הכי גדולים
ו-גם ילדים בני שנתיים... שווה מאד לנסות!!!
יש לו הסדרים עם מאוחדת, אולי גם עם עוד קופות
02-6633688

• הוסף לסימניות
שלחו אותנו להרדמה מלאה עם ילדה בת חמש וחצי פחדנית ועקשנית.. שלא הסכימה לפתוח פה לבדיקה בלבד, ויש לה צורך בטיפולים.

יש סיכוי להחזרים?
או אולי יש רופא (עדיף לאומית...) שיכול לעשות לה טיפול בלי טראומה?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי ללכם עם הבת שלי בת 4 למרפאת שיניים בקופ"ח - לרופאות הכי נחשבות וכולם הפנו אותי להרדמה - הבת שלי נורא מפונקת ולא הסכימה לפתוח פה בשום אופן והרימה צרחות והיה היסטרייה וכו'...
מאוד רציתי להימנע מהרדמה אז ניסיתי את כל האפשרויות עד שהגעתי לרופאת שיניים תותחית לילדים, משהו מהאגדות קוראים לה ד"ר ענת רוזנטל והיא מקבלת בירושלים ובשבילה אני עושה נסיעות מהמרכז פעם בשבועיים אבל הבת שלי מחכה מפעם לפעם בכליון עיניים, זה אחת החוויות שלה...
אז אם אתם מאלה שמוכנים להשקיע בשביל להימנע מהרדמה אז תנסו אותה.
בהצלחה.
רופאה מעולה
הילדים מחכים ללכת אליה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה