דרוש מידע האם לפרמט כרטיס זיכרון יכול לעזור שיקלט בפלאפון?!...

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון נוקיה 215 והוא לא תומך בכרטיס זיכרון 64GB ... (כלומר אני מכניס כרטיס והוא מראה כאילו אין כרטיס זיכרון בפלאפון), וזכור לי שיש טכניקה לפרמט את הכרטיס כשהוא ריק כמובן.. ואז הפלאפון כן קולט אותו...
ניסיתי ולא עזר .. השאלה היא אם יש כמה דרכים לפרמט וכמו"כ האם צריך שהפרמוט יהיה בפלאפון ולא במחשב..
אשמח לעיצות .. תודה

• הוסף לסימניות
ככל שידוע לי פלאפונים כשרים לא קולטים יותר מ32 גיגה (אני גם ניסיתי ונתקלתי ובררתי)

• הוסף לסימניות
ככל שידוע לי פלאפונים כשרים לא קולטים יותר מ32 גיגה (אני גם ניסיתי ונתקלתי ובררתי)

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון נוקיה 215 והוא לא תומך בכרטיס זיכרון 64GB ... (כלומר אני מכניס כרטיס והוא מראה כאילו אין כרטיס זיכרון בפלאפון), וזכור לי שיש טכניקה לפרמט את הכרטיס כשהוא ריק כמובן.. ואז הפלאפון כן קולט אותו...
ניסיתי ולא עזר .. השאלה היא אם יש כמה דרכים לפרמט וכמו"כ האם צריך שהפרמוט יהיה בפלאפון ולא במחשב..
אשמח לעיצות .. תודה
מצטרף לשאלה
אם זה בעיה בגוף הכרטיס - כנראה זה בעיה במגעים אז זה לא יעזור,
ואם הכרטיס שלם ותקין זה בעיה בתוכך הכרטיס,
אם אתה לא צריך את החומר - אז תעשה פרמוט,
אם אתה צריך - אז הבעיה היא כנראה וירוס אז שים אנטי וירוס או משהוא אחר בתוכן המחשב (אז תביא לטכנאי מחשבים או אחד שעובד בזה שיפתור),

אלא עם כן זה מכשיר שלא קולט הרבה גיגה,
אבא שלי עובד בזה פשוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה