כללי האם לתת קובץ פתוח של פלאש FLA של פרויקט גדול שעשיתי

• הוסף לסימניות
אמרתי ללקוח שזה ממש לא מקובץ לתת קבצים פתוחים.
הלקוח אומר לי שככה עובדים אצליהם, ושהוא ברר עם כמה ידידים שלו שמתכנתים ואמרו לו שאם עשו עבודה בשווי של כ-2000 ש"ח חייבים לתת פתוח, ואם לא לא יעבדו איתו.

הנשמע כדבר הזה??????

מה לדעתכם ניתן לעשות?? לותר על הפרויקט שעבדתי עליו שעות רבות??

אודה לכם צאד אם תגיבו על זה
ואז אוכל לשלוח לו את התגובות שלכם אולי זה יעזור.

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מספיק מתמצאת בפלאש
אבל מתאים לי שתהיה אפשרות כזו להביא את הקובץ
לרמת עבודה בסיסית שלא ניתן לשחק איתה מידי הרבה
כמו שכל התזוזות יהיו פריים בי פריים
(משהו בסגנון כמו שיטוח בפוטושופ, רסטרייז באילוס וקונוורט באינדיזיין)
כך אני רואה את רוב קבצי הפלאש שאני מורידה מהרשת
שלא ניתן ללמוד מהם מידי הרבה

סתם מעניין לשאול אותם
למה הם רוצים פתוח
מה הם יעשו עם זה ?

• הוסף לסימניות
אם זה חשוב לי לשמור על יחסים טובים עם הלקוח (הזמנות נוספות וכו') אז תתכן אפשרות שאמסור קבצים פתוחם בתוספת תשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>;343649:
אם זה חשוב לי לשמור על יחסים טובים עם הלקוח (הזמנות נוספות וכו') אז תתכן אפשרות שאמסור קבצים פתוחם בתוספת תשלום.

ניסיתי לזרוק למתכנת על אפשרות כזו,
אז הוא בא אלי ואומר כבר קיבלת את מלוא הכסף בעבור זה,
ושהוא התייעץ עם מספר חברים שלו שהם מתכנתים ואמרו לו שאם זה עבודה בסביבות 2000 ש"ח, נותנים פתוח... ובמידה והוא לא מסכים אל תעבוד איתו...? שמעתם?? מה אפשרלהגיד על זה...

• הוסף לסימניות
שחבל שהוא לא דיבר איתך מראש על זה.
וזה דבר מקובל מאד לא למסור קבצים פתוחים ושמוזר מאד שהחברים המתכנתים שלו לא מודעים לכלל הזה.
אגב, יש לי הרגשה שהחברים המתכנתים שלו מפוברקים

• הוסף לסימניות
חיים,
תסתכל שוב על הקובץ שעבדת עליו. מה אפשר לגנוב ממנו?
תמונות / אובייקטים / וכדו' שהם יחודיים לך? - אל תתן בשום אופן
שיטות עבודה? - לדעתי, אפשר להתפשר תמורת מחיר סמלי.
קודים של AS? - אפשר למצוא באינטרנט.

תסתכל מה הרווח שלך מול הפסד.
אם זה לקוח שאתה שומר איתו על יחסים טובים, עדיף להתפשר על שיטות עבודה, (זה לא שהבאת לו את כל הקורס פלאש על כף היד)

אל תתפשר אף פעם על תמונות, אובייקטים, שהם שייכים לך.

קודים של AS - תמיד אפשר למצוא באינטרנט, ועוד מדובר על למסור למתכנתים, הם יכולים לתכנת לבד.

אם אתה גובה תשלום על זה, עדיף שתתן מחיר סביר, שלא יחליט לעשות את כל העבודה מחדש, ואז תפסיד כמה שקלים שיכולת לקבל ללא מאמץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה