האם לתת תמונות לבעל מקצוע שהיה באירוע שצילמתי

• הוסף לסימניות
צילמתי בת מצוה. היה שם בר מתוקים מאוד מושקע. עכשיו, האישה שעיצבה את הבר מבקשת ממני את התמונות לצורך פירסום באתר שלה. האם לתת לה או לגבות על זה מחיר?

• הוסף לסימניות
מניסיון,
אם תתני לה בכיף - היא תמליץ עליך כצלמת טובה ונחמדה ורק תרוויחי מזה.
ואם לא תתני לה או תגבי מחיר - היא תבקש מבעלת השמחה שתתן לה בכיף.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא צלמת, אבל בעיני צריך לגבות על זה. היא הרי תשתמש בזה כפרסומת. אז ההתסכלות של ׳מה זה משנה לך, הרי כבר צילמת׳ היא פשוט לא עניינית.

• הוסף לסימניות
אם בעלת השמחה מקבלת את כל התמונות אז אין לך ככ שליטה על זה.
אם היא אמורה לבחור מס תמונות מסוים והיא לא תבחר את התמונות האלה כן הייתי מבקשת על זה בנפרד, משהו כמו מחיר של תמונות נוספות והייתי מבקשת להשאיר לוגו על התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2374110:
אם בעלת השמחה מקבלת את כל התמונות אז אין לך ככ שליטה על זה.
אם היא אמורה לבחור מס תמונות מסוים והיא לא תבחר את התמונות האלה כן הייתי מבקשת על זה בנפרד, משהו כמו מחיר של תמונות נוספות והייתי מבקשת להשאיר לוגו על התמונה

אולי תתני רק בלהשאיר לוגו, איפה שהוא זה הגיוני לכולם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי נותנת באישור בעלת השמחה.

• הוסף לסימניות
אני נותנת
ולמרות שלא נתתי כדי להרויח- בסוף הרוחתי...

• הוסף לסימניות
אין צורך לדעתי לתקוע לוגו על התמונה כשלא יודעים בדיוק איך זה ישתלב בפרסום
עדיף לתאם שבכל פרסום יופיע מי צילם או למסור יחד קובץ של הלוגו
רק מרוויחים

• הוסף לסימניות
בתור אחת שיש לה לקוחות שמתעסקות עם עיצוב בארים וכו'
אני מגיעה קצת מכיון הלקוחה...
אני לא חושבת שיש ללקוחה הזו מה לעשות עם התמונות שהיא אמרה לך מפורשות שזה לאתר שלה אם את תוקעת לה על התמונות את הלוגו שלך,
היא לא תשתמש בתמונה ואף אחד לא ירוויח מזה.
זכותך גם לא להביא לה אותן... או לדרוש עליהן תשלום...
אבל, קחי בחשבון שהלקוחה שצילמת לה את הבת מצוה קיבלה את התמונות והמעצבת פשוט יכולה לבקש מבעלת השמחה את התמונות ולא לעבור דרכך...

אגב, אני מצלמת באר בין 1-4 פעמים בשבוע,
התמונות האלו עוברות במיילים ווטאפים וכו', אף פעם לא שמתי קרדיט על התמונות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא משנה אם את נותנת בחינם/בתשלום. אבל דבר אחד חייב להיות ברור: התמונה תמסר אך ורק באישור הלקוחה. היא הזמינה אותך, וכך צריך לנהוג מבחינה אתית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה