התייעצות האם מגורים בקראוונים יוכל להוות פתרון למצוקת הדיור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נניח שאין לי בעיה לגור בקרוואן
איפה אני יכול להניח קרוואן כדי שזה יפתור את מצוקת הדיור?

• הוסף לסימניות
יש חרדים לרוב זילברמנים שגרים במאחזים ביו''ש, בונים בניה קלה מגיעים בקבוצה גדולה, זה לא דומה למחירים שאדם רגיל משלם, כמובן שעד שמתפתחת קהילה וחיידרים זה קצת קשה אבל במחיר זה ממש נוח.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני רק מדמיינת חיים בקרוון בחורף...
תשאלו את הילדים שלומדים בקרוונים אם הם למדו משהו ביומיים האחרונים...
ובלי לדבר על נזילות...
אם בונים את זה בצורה טובה
לא אמור להיות בעיה
אפשר לעשות גם בידוד כפול וכו'
הבעיה העיקרית איפה אפשר להניח קרוואן?
אני מקוה שהתשובה היא לא מצפה לאה וכו'
זה רעיון מבורך אבל לא באמת יפתור את מצוקת הדיור
לא לפני שלפחות חצי מהגולשים כאן יהיו בעד....

• הוסף לסימניות
אני לא גרתי בקרוואן, למדתי בקראוון
לא נראה לי מלבב מידי לחיות בכזה דבר

• הוסף לסימניות
אני לא גרתי בקרוואן, למדתי בקראוון
לא נראה לי מלבב מידי לחיות בכזה דבר
איזה רמת בניה?
איזה רמת תחזוקה?
יש מלא אנשים שמוסיפים חדרים מפנלית (קרוואן) וכמעט שלא שמים לב (שוב, אם בונים את זה כמו שצריך)

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?

לדעתי כן.

צריך רק לצאת מכמה וכמה קופסאות, וזה לוקח הרבה זמן בדר"כ.

אנשים היום מוסיפים שניים ושלושה חדרים מבניה קלה, אז למה אי אפשר שכל הבית יהיה כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה