דרוש מידע האם מדובר בסטייל חדש?? :(

• הוסף לסימניות
לי קרה אתמול בפוקס,
אני בודקת את העודף שהמוכר הערבי (הגנב) החזיר לי-אני מגלה שהוא לא החזיר לי 30 עשרות אגורות.
הבעיה שרק כשהגעתי הביתה גיליתי את זה...אבל אם זה מה שהם רוצים-אני יתחיל לבדוק אותם טוב טוב...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה כמה פעמים (בחנות ספציפית)
כמה פעמים חשבתי לעצמי, אם לי יחסר 10 אג' הם הרי לא ימכרו לי.
פעם אחת העזתי לבקש עודף, והמוכרת (לא חרדית...)פתחה עיניים ענקיות ועמדה נבוכה. ואז היא מתחילה לפתוח קופת צדקה שעמדה שם על הדלפק ומתכננת להביא לי משם 10 אג'. טוב, מכספי צדקה אני לא אקח... הסתובבתי ויצאתי...

• הוסף לסימניות
זה לא סטייל חדש פשוט 10 אגורות לא שווה היום כלום. בזמנו הייתי קונה מסטיק גמצ'יק ב20 אגורות

• הוסף לסימניות
לי ידוע שפעם היה על זה תביעה יצוגית בארצות הברית על רשת רצינית וחייבו אותם בעשרות מליונים ואולי יותר זה רק אומר כמה הם מרווחים מזה

• הוסף לסימניות
אני הייתי פעם בחנות נעליים וזאת רשת שאני קונה בה כמעט תמיד נעליים עשיתי קניה של 7 זוגות נעלים בלי הגזמה .
יצא לי בערך 679 היה לי חסר שקל !!!!!
והמוכרת פשוט לא הסכימה להעביר לי את הקניה
וזאת חנות שחסר להם תמיד העשרות אגורות ואני אומרת להם עזבו שימו בצדקה
פשוט השארתי לה שם את הקניה והלכתי .

• הוסף לסימניות
כשעמדתי מצד הקופאית
הלקוחות עומדים ומחכים לעודף שלהם של ה 10 אגורות
לא שהתכוונתי לא לתת להם
אבל עד שהוצאתי את ה 10 אגורות - הם עומדים ומחכים ולא מוותרים
סתם מעניין, זמן זה לא כסף?

• הוסף לסימניות
כשעמדתי מצד הקופאית
הלקוחות עומדים ומחכים לעודף שלהם של ה 10 אגורות
לא שהתכוונתי לא לתת להם
אבל עד שהוצאתי את ה 10 אגורות - הם עומדים ומחכים ולא מוותרים
סתם מעניין, זמן זה לא כסף?
אולי הם צריכים את זה לשקית?
וחוץ מזה שבתור קופאית אמורה להיות לך בעיה אם בסוף משמרת יש כסף מיותר בקופה.

• הוסף לסימניות
סבא שלי זכרונו לברכה היה אומר על כגון דא: ''אויב פאר העם איז דאס גוט, איז דאס אויך גוט פאר מיר - אם בשבילו זה טוב אז גם לי זה טוב'' דהיינו, שאם הוא לא מחזיר לי את זה כי הוא עושה חשבון שהוא ירוויח מזה, אז אני סומך על החשבונות שלו שגם אני יכול להרוויח מזה...
והוא גם היה אומר מצדיקים שכתוב שמי שמזלזל בפירורים זו סגולה לעניות חלילה, וכן גם ב'פירורי כסף' [סכומים קטנים]...!

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהדיון כאן הוא על 10 אג',
תסכימו איתי.
האשכול נפתח בגלל-
התחושה שמנצלים אותי!
שמרוויחים על הגב שלי.

שאני הפרייער/ הקטן/ החלש שלוקחים לו ועושקים אותו...
לדעתי צריך לטפל ברגש ופחות בתופעה,
היתכן?

• הוסף לסימניות
תסכימו איתי.
האשכול נפתח בגלל-
התחושה שמנצלים אותי!
שמרוויחים על הגב שלי.

היתכן?
הגדרה מדויקת.

• הוסף לסימניות
תסכימו איתי.
האשכול נפתח בגלל-
התחושה שמנצלים אותי!
שמרוויחים על הגב שלי.

היתכן?
דווקא מעניין אותי מאוד ...
כאן מדובר כולו ב 10 אגורות(וזה עדיין מצדיק את התחושות) השאלה עם זה לגבי כל דבר קטן בחיים????
ועוד שאלה העם שזה קורה להפיך(נגיד היו משלמים לך 10 אגורות יותר והיית עולה על זה) גם כך היית מרגישה איזה נצלנית אני או תחושה אחרת שזה לא נעים וכו?????

• הוסף לסימניות
דווקא מעניין אותי מאוד ...
כאן מדובר כולו ב 10 אגורות(וזה עדיין מצדיק את התחושות) השאלה עם זה לגבי כל דבר קטן בחיים????
ועוד שאלה העם שזה קורה להפיך(נגיד היו משלמים לך 10 אגורות יותר והיית עולה על זה) גם כך היית מרגישה איזה נצלנית אני או תחושה אחרת שזה לא נעים וכו?????
וואו ממש אבל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה