האם מוזר לשלב?

• הוסף לסימניות
אנחנו בעז"ה עושים מטבח חדש. מאד אהבתי את המראה של הפולימר, אך הוא יקר לנו מידי.... :(
חשבתי אולי לשלב ולהוריד ככה את העלויות: רק בארונות למעלה לעשות פולימר עם דוגמא כפרית, ולמטה לעשות ארונות פורמיקה באותו צבע עם ידיות כפריות. זה רעיון טוב או שילוב מוזר?
אשמח לדעתכם...:D
העליתי תמונה של הדוגמא שאני רוצה לארונות למעלה...

קבצים מצורפים

• IMG_4375.JPG
    3.2 MB · צפיות: 233
  • הוסף לסימניות
יכול ללכת, אבל, דווקא מאד הולך למעלה כפרי ולמטה מודרני (מגירות, ידית אינטגרלית) בצבע שונה.

• הוסף לסימניות
את יכולה בהחלט אבל למטה לדעתי את צריכה פורימיקה בגוון מעניין אחר לא שמנת
למשל עץ עדין או מוקה או אפור חם

• הוסף לסימניות
הייתי עושה דווקא ניגודים בצבע. אחרת נראה בדיוק כמו שכתבת 'רצו פולימר, אבל הוא יקר. אז ניסו לשים תחליף...'
אם תבליטי את ההבדל. יראו שזה בכוונה וזה יתן א היופי (כמובן, את השילוב המדויק של הצבעים צריך לבדוק מה זורם טוב ביחד)

• הוסף לסימניות
לדעתי יכול ללכת יפה גם אם הפולימר והפורמייקה באותו צבע.

• הוסף לסימניות
זה רעיון ממש טוב
אני כן הייתי משלבת פורמיקה - במראה יוצר מט- אפילו צבע אחר - וכן אפשר לשלב ידיות כפריות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה