האם מומלץ להשקיע באפליקציה גם לאנדרואיד וגם לאייפון?

• הוסף לסימניות
אני מתעניינת באפליקציה לאתר תורני, לצורך צפיה ושמיעה של שיעורי תורה.
הדבר נחוץ ביותר בסמארטפונים המפוקחים למיניהם שבחלקם הגדול אין דפדפן, אלא רק גישה לאפליקציות.
השאלה שלי מתחלקת לשניים:
א. האם יש צורך היום להשקיע באפליקציה גם באייפון? הבנתי ששטח השוק הזה קטן.
ב. האם בכשרים המפוקחים - יש גם אייפון? כי למעשה האתר עצמו רספונסיבי, כך שאם מדובר במכשיר לא מפוקח, הוא יכול גם כך להכנס לאתר ולתכניו.
תודה

• הוסף לסימניות
באמת כולם עזבו את פרוג?...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שקיימים אייפונים כשרים (במיוחד ברמה כזו שאין שם אפילו דפדפן). כך שאני חושב אפשר להסתפק באפליקצייה לאנדרואיד.
חוץ מזה (ובמיוחד במקרה שלך, שמדובר בסך הכל באפליקציה שכמעט זהה לאתר) ניתן להשתמש בכלי כמו Apache Cordova (https://en.wikipedia.org/wiki/Apache_Cordova) ולבנות אתו אפליקציה שתרוץ על כל הפלטפורמות

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי בסוג האפליקציה ובשימוש בה.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע ברור יותר בנוגע לנחיצות של אפליקציה באייפון?

לתמנתי - מדובר בשימוש להשמעת שיעורים, בחשיבות משנית - חנות ו'שאל את הרב'.

• הוסף לסימניות
אין סינון ראוי לאייפון בארץ.
צריך לברר בחו"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למדן וידען;n4881935:
אין סינון ראוי לאייפון בארץ.
צריך לברר בחו"ל

במילים פשוטות - כל הסמאטרפונים המסוננים בארץ - הם אנדרואיד.

בחו"ל - יש סינונים שלגמרי מורידים את הדפדפן - ומאפשרים אפליקציות בלבד?
נראה לי משום מה שזה ייתפס קצת "קיצוני" שם, שלפי מה שראיתי מקובל שכמעט לכל חרדי או רב יש סמארטפון...

• הוסף לסימניות
לדעתי ראוי קודם כל לבדוק עלויות ותקציבים. אם יש תקציב לפתח בשניהם למה לא אבל אם אין, צריך לשקול לאיזה פלטפורמה עדיף, כמו במקרה הזה שמדובר בסינון ואז אנדרויד עדיף.

• הוסף לסימניות
מישהו אמר לי שיש אפשרות לעשות אפליקציה מיידית מאתר קיים שפשוט מציגה את האתר כמות שהוא, וזה פשוט לעשות.
מישהו מכיר דבר כזה?

• הוסף לסימניות
עדכון - ברוך אומר ועושה - הוא גם עשה את זה, וזה למעשה מספיק כדי לתת גישה לכשרים הזקוקים לאפליקציה כדי להתחבר לתכנים.

• הוסף לסימניות
ממליץ לבנות אפליקציה הייבריד עם הפלטפורמה cordova באמצעות ספריית ionic2/angular

את הבסיס בונים פעם אחד ואפשר לחולל גם לandroid וגם לאייפון.

הבעיה העיקרית היא בהעלאת האפליקציה לחנות של אפל.

שיש להם דרישות מכאן ועד לקבר של סטיב ג'ובס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה