האם מומלץ לקנות מצלמה באיביי?

• הוסף לסימניות
ראיתי באיביי כמה מצלמות שיכולות להיות לי מתאימות (לא מדובר על מצלמה מקצועית, אבל כן על הליגה הגבוהה של הקומפקטיות) בקתציב שמתאים לי.
האם שווה לי לקנות באיביי, איך זה מבחינת אחריות וכו'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1141118:
ראיתי באיביי כמה מצלמות שיכולות להיות לי מתאימות (לא מדובר על מצלמה מקצועית, אבל כן על הליגה הגבוהה של הקומפקטיות) בקתציב שמתאים לי.
האם שווה לי לקנות באיביי, איך זה מבחינת אחריות וכו'?

קח בחשבון כמה דברים

1. המשלוח יעלה לך כסף

2. אם יעצרו את זה במכס אתה תשלם גם מע"מ וגם אגרות שקר

3. לרוב לא תהיה לך אחריות

• הוסף לסימניות
מה הפער במחיר?

ברוב המקרים זה לא משתלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1141121:
קח בחשבון כמה דברים

1. המשלוח יעלה לך כסף

2. אם יעצרו את זה במכס אתה תשלם גם מע"מ וגם אגרות שקר

3. לרוב לא תהיה לך אחריות

אם יש לך משהו שיביא לך את זה ויפתח את החבילה שלא יראה חדש (וכן גם דרך להחזיר כדי לתקן)
זה שווה

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמה חודשים, קיבלתי אותה רק לאחרונה (מישהו הביא לי)
לדעתי זה לא ממש שווה את הפער הזניח.

• הוסף לסימניות
וכדאי לבקש מהמוכר שישים בתוך החבילה פתק עם השם
אמתלי בת קרנובו

אמרו פה בעבר שזה עוזר נגד המכס

:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1141278:
וכדאי לבקש מהמוכר שישים בתוך החבילה פתק עם השם
אמתלי בת קרנובו

אמרו פה בעבר שזה עוזר נגד המכס

:rolleyes:
באנגלית כותבים את זה ככה: (באדיבות גוגל טרנסלייט)
Crnbo old excuse

• הוסף לסימניות
רציני????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1141287:
באנגלית כותבים את זה ככה: (באדיבות גוגל טרנסלייט)
Crnbo old excuse

ג-ד-ו-ל :D
אין על גוגל טרנסלייט
במיוחד בשעת ערב כשרוצים איזו בדיחה טובה עם כוס התה

פירוש רש"י:
קרנבו = crnbo
בת = old (בת כמה את? how old are you
אמתלי = אמתלא = excuse

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה