דרוש מידע האם מוקד הלילה של יד שרה עמוס?

• הוסף לסימניות
ללאומית יש הסדר מלא עם מיון יד שרה. לא משלמים כלום אם מגיעים עם הפנייה ויש השתתפות משמעותית אם מגיעים בלי. כמו מכבי וכללית.
ממתי? כי בשנה שעברה זה עוד לא היה.
הבנתי אז שמנכ"ל טרם הוא גם מנכ"ל לאומית, ולכן הם מעדיפים לשלוח לטרם ולא ליד שרה.
רק מאוחדת לא נותנים שירות
מאוחדת - יש הפניה רק למוקד נשים של יד שרה.

• הוסף לסימניות
ממתי? כי בשנה שעברה זה עוד לא היה.
הבנתי אז שמנכ"ל טרם הוא גם מנכ"ל לאומית, ולכן הם מעדיפים לשלוח לטרם ולא ליד שרה.

מאוחדת - יש הפניה רק למוקד נשים של יד שרה.
יש להם הסדר ממש מעכשיו...
אני הייתי עם הבן שלי
ממליצה!!!!!!!!!
רק לשם!
אווירה אימישית , יחס אישי, מקצוענות, אוירה רגוע, חדר המתנה נראה כמו לובי מלון

• הוסף לסימניות
יש להם הסדר ממש מעכשיו...
אני הייתי עם הבן שלי
ממליצה!!!!!!!!!
רק לשם!
אווירה אימישית , יחס אישי, מקצוענות, אוירה רגוע, חדר המתנה נראה כמו לובי מלון
תודה גדולה על העדכון!!
שלא נזדקק אבל זה מידע מועיל ממש.
ומאוחדת? שימשיכו להשתרך מאחור

• הוסף לסימניות
ומאוחדת? שימשיכו להשתרך מאחור
דיברנו על זה עם המנהל _מוישי לופוליאנסקי
הוא אומר שלמאוחדת יש "גאווה" יש לה את המוקדים שלה
לא מעונינת להסכם עם יד שרה
ויש לקוחות שעזבו את מאוחדת בגלל זה.

• הוסף לסימניות
דיברנו על זה עם המנהל _מוישי לופוליאנסקי
הוא אומר שלמאוחדת יש "גאווה" יש לה את המוקדים שלה
לא מעונינת להסכם עם יד שרה
ויש לקוחות שעזבו את מאוחדת בגלל זה.
אני יודעת. אחיו של מוישי אמר לי את זה כבר לפני כמה שנים (הוא גם זה שהסביר לי למה לאומית לא נותנת לשם הפניות, בזמנו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה